Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizija 2010“: Izraelio dainos transliacija sukėlė tarptautinį skandalą (video)

„Eurovizijos“ konkursui ir šį kartą nepavyko išvengti skandaliukų. Kaip praneša Izraelio portalas 7kanal.com, skandalas ne kūrybinis, o politinis.
Izraelio atstovas Harelas Skaatas
Izraelio atstovas Harel Skaat / EBU nuotr.

Antrojo pusfinalio žiūrovai turbūt pastebėjo, kad prieš Izraelio dainininko Harel Skaat pasirodymą nebuvo parodyta šios šalies žemėlapio holograma.

Izraelio Užsienio reikalų ministerija iškart kreipėsi į „Eurovizijos“ organizatorius reikalaudama pasiaiškinimo. Šios šalies pareigūnai teigia, kad „Eurovizijos“ konkurso organizatoriams buvo pateiktas Izraelio žemėlapis, atitinkantis visus tarptautinius reikalavimus ir dokumentus.

Todėl Izraelio URM pareikalavo, kad šeštadienį, dainuojant Hareliui Skaat, Izraelio žemėlapio holograma būtų parodyta per TV lygiai taip pat, kaip ir kitų šalių.

Izraelio naujienų svetainė taip pat spėja, kad „Eurovizijos“ organizatoriai susilaikė ir neparodė Izraelio žemėlapio todėl, kad šalis nuolat ginčijasi dėl sienų su kaimyninėmis valstybėmis ir  dalyvauja karo veiksmuose.
 
Visos „Eurovizijos“ naujienos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius