Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijoje“ pirmą kartą pasirodys Australijos atstovas

Kiekvienais metais „Eurovizija“ yra transliuojama Europos šalyse, tačiau šis dainų konkursas sulaukia išskirtinio dėmesio Australijoje. „Eurovizija“ šiame žemyne išpopuliarėjo tuomet, kai ABBA laimėjo 1974 metais. Šiais metais konkurso organizatoriai sutiko leisti Australijai dalyvauti „Eurovizijoje“, jų atstovas pasirodys antrajame pusfinalyje, kuris vyks gegužės 8-ąją, rašo eutovision.tv.
„Eurovizijos 2013“ nugalėtoja danė Emmelie
„Eurovizijos 2013“ nugalėtoja danė Emmelie / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Australijos atstovas pasirodys antrajame pusfinalyje. Australai ne kartą prašė leisti dalyvauti dainų konkurse, nes jie dievina „Euroviziją“. Šiais metais buvo nuspręsta duoti jiems leidimą pasirodyti vienoje scenoje su Europos šalių atstovais ir parodyti, ką jie gali“, – aiškino Mikkel Bechas, vienas iš vadovų, atsakingas už renginio organizavimą Kopenhagoje.

Šalies, kuri muzikos pasauliui davė tokius atlikėjus kaip Kylie Minogue, Nickas Cave‘as ir Olivia Newton-John, atstovas scenoje pasirodys ir surengs šou prieš paskelbiant antrojo pusfinalio rezultatus.

„Jie ketina surengti tikrą šou ir parodyti tai, kas geriausiai atspindi ir reprezentuoja Australiją. Tai bus kažkas nuostabaus ir galiu užtikrinti, kad bus labai juokinga, nes bus norima parodyti, kaip australai įsivaizduoja europiečius ir kokius stereotipus yra susidarę europiečiai apie australus“, – sakė M.Bechas.

M.Bechas skrido į Australiją susitikti su televizijos stoties SBS vadovais. Šis televizijos kanalas bus atsakingas už Australijos pasirodymą gegužės mėnesį vyksiančioje „Eurovizijoje“. M.Bechas negalėjo nepaklausti vietinių, kodėl  australai taip myli šį dainų konkursą.

„Australams patinka „Eurovizijos“ didybė. Yra labai daug žmonių, kurie žiūri „Euroviziją“ ir tai jiems yra labai svarbus konkursas. Taip pat daugelis jų turi giminystės ryšių su Europa, todėl šis konkursas jiems yra tarsi ryšys su savo praeitimi. Tikiu, kad vienu ar kitu atveju kiekvienas australas yra daugiau ar mažiau europietis, todėl „Eurovizija“ jiems yra tokia artima širdžiai“, – pasakojo M.Bechas.

Primename, kad pirmadienį paaiškėjo Vilijos Matačiūnaitės pasirodymo „Eurovizijoje“ numeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius