Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ atidarymo metu Evelina Sašenko, nešina Trispalve, žengė raudonu kilimu

43 „Eurovizijoje” dalyvaujančių valstybių dainininkai šeštadienį galėjo pasijusti kaip tikros žvaigždės. Spragsint fotoaparatams jie raudonuoju kilimu žengė į oficialų konkurso atidarymo vakarą.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / oikotimes.com nuotr.

Diuseldorfo meras Dirkas Elbersas dainininkus pasilinksminti kvietė į „Tonhalle” – buvusį planetariumą, perdirbtą į koncertų salę, praneša „Lietuvos rytas“.

Plevėsuojant Lietuvos vėliavai, kilimu žengė ir Evelina Sašenko su dainos „C’est ma vie” kompozitoriumi Pauliumi Zdanavičiumi.

„Prie šito galima priprasti. Lietuvoje niekas gatvėje nešaukia mano vardo, nežino apie mane tiek, kiek šie besidomintys „Eurovizija” žmonės”, – pusvalandį pozavusi nuotraukoms ir dalijusi interviu prisipažino Lietuvos atstovė.

Konkurso dalyvių kelionė iš viešbučių į renginį priminė sukarintą operaciją. Autobusus lydėjo policijos automobiliai, blokavę gatves kitoms mašinoms.

Per Diuseldorfe praleistą savaitę atlikėjai ne kartą girdėjo užuominas, jog tvyro teroro išpuolių pavojus. Konkrečiau nekalbama, tačiau esą policija budi pasirengusi viskam.

Žengusi raudonuoju kilimu, Evelina buvo pasveikinta Diuseldorfo mero D.Elberso. Įėjusi į „Tonhalle”, ji buvo pasitikta plojimais ir populiaraus TV laidų vedėjo, pernykštės „Eurovizijos” laimėtojos Lenos prodiuserio Stefano Raabo šypsena.

Šįmet konkursą vesiantis vyras, garsėjantis aštroku humoro jausmu, dainininkei parengė tokį pat egzaminą kaip ir kitiems atlikėjams – užklupęs su kamera, padainavo jai vokiškos dainos posmą ir privertė jį atkartoti.

„Kuo juokingiau, kuo daugiau klaidų, tuo geriau. Bet toks jau tas Stefanas – jis iš visų šaiposi”, – kikeno televizijos operatoriai.

Transeksualė sukėlė dramą

Oficialaus pasveikinimo dainininkams teko laukti apie pusantros valandos – kol visi susirinko, kad nebūtų nuobodu, jie buvo vaišinami užkandžiais ir linksminami gyvai atliekama muzika.

Dainininkus galiausiai pakvietus užimti vietas salėje, į sceną žengė Diuseldorfo simfoninis orkestras. Jam pagrojus į dalyvius kreipėsi miesto meras D.Elbersas ir „Eurovizijos” vykdomasis direktorius Jonas Ola Sandas.

„Visą savaitę šviečia saulė. Pasirodo, meras gali ir tuo pasirūpinti”, – juokdamasis geros „Eurovizijos” linkėjo D.Elbersas.

Po jo kalbos salėje kilo šurmulys – iš savo vietos pakilo ir, kaukšėdama aukštakulniais, iš salės demonstratyviai išėjo Izraelio atstovė Dana International.

1998-aisiais konkursą laimėjusi transeksualė, šįmet mėginsianti susigrąžinti laimėtojos titulą, išėjo iš vakarėlio niekam neaiškindama poelgio priežasčių.

„Jai tiesiog nusibodo laukti. Artistai buvo suvaryti į rūmus ir turėjo pusantros valandos nežinia ką veikti. Mūsų atlikėja prie to nepratusi. Ji daro, ką nori”, – kiek sutrikę aiškino Izraelio delegacijos atstovai.

VIDEO: Eurovision 2011 Welcome Reception - Red Carpet

VIDEO: Official part of the opening party

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius