Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ dalyvis Tadas Juodsnukis: „Ilgaplaukis vaikinas – lietuviškas kompleksas“

Atletiškas ilgaplaukis dainininkas Tadas Juodsnukis tapo pirmosios nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ laidos lyderiu. Savo užnugaryje Tadas paliko Lietuvos popscenos žvaigždes – Viliją Pilibaitytę-Mią, Vaidą Baumilą, Moniką Linkytę, Edgarą Lubį ir kitus.
Tadas Juodsnukis
Tadas Juodsnukis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

 

„Kiekvieno atlikėjo svajonė yra pasirodyti „Eurovizijoje“, atsistoti ir dainuoti visai Europai“, – sako Tadas. Pasak jo, tuomet svarbiausia – drąsa. Povilo Meškėlos auklėtinis, laimėjęs „Videometros“ ir „TymDrym“ rengtą muzikinį projektą „Romeo ir Džiuljeta“, žino, ko reikia sėkmingam atlikėjui.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Oneida Kunsunga ir Tadas Juodsnukis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Tadas Juodsnukis

„Svarbiausia yra ne tik turėti talentą, bet ir mokėti su juo dirbti“, – sako ilgaplaukis dainininkas ir priduria, kad sėkmę „Eurovizijoje“ lemia geras spėjimas ir sėkmė. 

Tadui visai nebaisu, kad jį gali lyginti su kitu rokeriškos išvaizdos vokalistu Jeronimu Miliumi, kuris „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavo Lietuvai 2008-aisiais. „Jeigu mane lygina su vienu geriausių Lietuvos vokalistų, reiškia, kad viską darau gerai“, – sako jis.

Tadas, kaip ir Jeronimas Milius, išsiskyrė iš kitų atrankos dalyvių savo stiliumi ir begaline energija. „Lietuviškas kompleksas – vaikinas ilgais plaukais, – juokiasi Tadas, – mes su Jeronimu esame du ilgaplaukiai draugai prieš tūkstantį bičų trumpais plaukais.“

Ilgaplaukis rokeris nesididžiuoja, kad aplenkė kitus nacionalinės atrankos dalyvius. „Apie konkurentus negalvoju, visi mes bičiuliai“, – sako jis ir užtikrintai priduria, kad jo tikslas – parodyti save tokį, kokio jo niekas nematė ir nepažįsta.

VIDEO: Atlikėjas Tadas Juodsnukis atliko Kastyčio Kerbedžio dainą „Nakty“ (2015) HD

„Tai iššūkis man pačiam. Visi pamatysime, koks aš galiu būti“, – daug netikėtumų žada Tadas.

Kaip jam seksis kitoje nacionalinės atrankos į „Eurovizijos“ dainų konkursą laidoje, pamatysime jau šį šeštadienį, 21 valandą per LRT televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius