Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ gerbėjai nusprendė: dėl kelialapio į Kijevą turi kautis ir Lolita Zero

Pirmadienio vakarą paaiškėjo, kuris buvęs „Eurovizijos“ atrankos dalyvis gavo teisę grįžti į konkursą ir šeštadienį kovoti finale. Daugiausia balsų atiduota už Lolitą Zero.
Lolita Zero Kaziuko mugėje
Lolita Zero Kaziuko mugėje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min rašė, kad šeštadienį paaiškėjo šeši nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalininkai – tai Paula Valentaitė, Greta Zazza, „Fusedmarc“, Gabrielius Vagelis, Kotryna Juodzevičiūtė ir Aistė Pilvelytė.

Pirmadienį LRT pranešė, kad kovo 11-ąją Klaipėdoje skambėsiančiame atrankos finale iš viso susikaus septyni dainininkai.

Žiūrovai buvo pakviesti išrinkti savo favoritą iš jau iškritusių dalyvių: atranką palikusių Edgaro Lubio, „Queens of Roses“, Sashos Song, Ievos Zasimauskaitės, Mios ir Lolitos Zero. Lrt.lt portale balsuoti jie galėjo iki pirmadienio 20 valandos vakaro – sprendimui priimti turėjo mažiau nei 12 valandų.

Susumavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad į konkursą grįžta ir „Eurovizijos“ atrankos finale dėl kelialapio į Kijevą varžysis Lolita Zero.

Atlikėjai išsirikiavo taip:

  1. Lolita Zero – 7488 balsai
  2. Sasha Song – 5750 balsų
  3. Ieva Zasimauskaitė – 2013 balsų
  4. Edgaras Lubys – 1734 balsai
  5. Mia – 800 balsų
  6. „Queens of Roses“ – 598 balsai

Sužinojusi apie vėl atsiradusią galimybę kautis dėl kelialapio į Kijevą, Lolita Zero 15min teigė, kad grįžimo į atrankas tikėjosi – repetuoti net nebuvo nustojus.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Gytis Ivanauskas – Lolita Zero
Luko Balandžio / 15min nuotr./Gytis Ivanauskas – Lolita Zero

„Manęs šiandien daug kas klausinėja, kaip aš jaučiuosi gavusi šansą sugrįžti. Gal nuskambės arogantiškai, tačiau Lolita iš tiesų net nebuvo palikusi konkurso. Pagalvokit patys – kas šiemet spindi skaisčiausiai, muša žiūrimumo rekordus ir kelia daugiausiai kalbų? Lolita tapo šios atrankos simboliu. Gali mane dievinti, gali nekęsti, bet tiesiog negali ignoruoti. Net didžiausi kritikai širdyje pripažįsta, kad be Lolitos mes Europai nelabai ką turime parodyti. Džiaugiuosi nauja galimybe ir noriu užtikrinti – nebuvau nustojusi dirbti. Šou turi tęstis ir tęsis! O fanams turiu vienintelę žinutę – aš jus myliu stipriau nei jūs galite suvokti! Nepasiduokime piktoms kalboms ir baimei, mes pasiruošė švęsti, mes pasiruošę nešti pergalę ant ragų!“, – 15min kalbėjo Lolita Zero.

VIDEO: Nacionalinė „Eurovizijos“ atranka | Gytis Ivanauskas (Lolita Zero) „Get Frighten“

TAIP PAT SKAITYKITE: Lolita Zero į Kaziuko mugę atriedėjo karieta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius