Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl „Eurovizijos“ finale L.Pausini dingo iš eterio? Atskleista negalavimų priežastis

Po įtemptos „Eurovizijos“ savaitės dainų konkurso vedėja Lauros Pausini pradėjo jaustis prastai. Nors dainininkė manė, kad tai nuovargio pasekmės, paaiškėjo, kad viskas yra kitaip. Dėl galiausiai nustatytos diagnozės žinoma moteris turi praleisti gegužės 21 d. Floridoje numatytą renginį „Amor a la mùsica“.
Laura Pausini
Laura Pausini / Scanpix nuotr.

Gegužės 14-ąją Turine vykusio didžiojo „Eurovizijos“ finalo metu Laura Pausini atrodė tokia pat gyvybinga ir žavinga kaip ir pusfinaliuose. Vis tik akimirką, kai buvo skelbiami visų konkurse dalyvavusių šalių komisijų balsai, L.Pausini 20 minučių dingo iš eterio. Iš pradžių dainininkė tikino, kad jai prireikė trumpos pauzės ir manė, kad silpnumo priežastis – per įtemptą „Eurovizijos“ savaitę susikaupęs nuovargis ir nukritęs kraujospūdis.

Socialiniuose tinkluose ji ramino savo gerbėjus tikindama, kad tai buvo tik epizodas: „Esu laiminga, kad galėjau užbaigti vakarą kartu su savo mylimais kelionės draugais Alessandro Cattelanu bei Mika ir kartu su jais paskelbti „Eurovizijos" nugalėtoją – nuostabiąją Ukrainą.“

Scanpix nuotr. /Laura Pausini
Scanpix nuotr. /Laura Pausini

Vis dėlto, kaip praneša Torinoroday.lt, Laura Pausini blogai jautėsi dėl koronaviruso. Tai ji sužinojo po finalo atlikusi testą. Dėl ligos ji turės pasitraukti iš gegužės 21 d. Floridoje vyksiančio renginio „Amor a la mùsica“.

Labai tikėtina, kad kraujospūdis Laurai Pausini nukrito dėl streso, susijusio su vadovavimu svarbiai programai, tačiau dainininkė įpratusi bendrauti su didelėmis gerbėjų miniomis, todėl galimai tai buvo vienas iš įspėjamųjų koronaviruso ženklų.

Dainininkė Laura Pausini socialinio tinklo „Instagram" paskyroje dalinasi, kad šiuo metu atsakingai laikosi izoliacijos taisyklių, pabrėždama, jog dabar svarbiausia kuo greičiau pasveikti.

„Na taip, kažkas buvo ne taip... Nuo šeštadienio nesijaučiu gerai. Maniau, kad taip nutiko dėl susikaupusio nuovargio, bet taip nebuvo. Ką tik sužinojau, kad man patvirtintas teigiamas COVID rezultatas, dėl to esu priversta izoliuotis ir negaliu keliauti.

Labai apgailestauju, kad šį savaitgalį negalėsiu koncertuoti festivalyje „Amor a la Mùsica". Buvau parengusi ypatingą pasirodymą ir nekantriai laukiau savo gerbėjų Floridoje. Dabar man tereikia pasveikti ir ieškoti naujų galimybių vėl susitikti Amerikoje. Tikimės, kad tai bus netrukus. Aš jus visus myliu!"

L.Pausini, neslėpdama vienišumo jausmo, taip pat paviešino savo tuščios lovą ir dukters nuotrauką. „Pasiilgau tavęs, Paola", – taip savo liūdesį, kad turi būti toli nuo dukters, išreiškė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius