Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jau pasirengta „Eurovizijos“ tiesioginei transliacijai po atviru dangumi

Jau šį ketvirtadienio vakarą vilniečiai ir miesto svečiai rinksis prie Baltojo tilto stebėti tiesioginės „Eurovizijos“ pusfinalio transliacijos TEOBUSO ekrane po atviru dangumi. Šiam išskirtiniam vakarui, kurio metu „Eurovizijos“ scenoje pasirodys ir Lietuvos atstovai, pasirengta dar šiąnakt.
vilniečiai ir miesto svečiai rinksis prie Baltojo tilto stebėti tiesioginės „Eurovizijos“ pusfinalio transliacijos.
vilniečiai ir miesto svečiai rinksis prie Baltojo tilto stebėti tiesioginės „Eurovizijos“ pusfinalio transliacijos. / Organizatorių nuotr.

Į renginio vietą TEOBUSAS atvyko tiesiai iš intensyvaus turo po trylika Lietuvos miestų ir įsikūrė dešiniajame Neries krante, naktį mistiškai apšviesto Vilniaus centro ir Baltojo tilto fone.

Organizatorių nuotr./„Eurovizijos“ belaukiant
„Eurovizijos“ belaukiant

Renginio metu garsą užtikrins speciali lauko renginiams pritaikyta garso aparatūra, vaizdą – didžiausias Lietuvoje 9,4 m² mobilus LED ekranas. Sinoptikų duomenimis, oras žada būti pavasariškai šiltas, lietaus nenumatoma.

Renginio, kuris prasidės 21 valandą, metu susirinkusių laukia ne tik „Eurovizijos“ aistros, bet ir organizatorių rengiami siurprizai. Be to, žiūrovai turės galimybę pademonstruoti savo vienybę –sudaryti gyvą banguojančią trispalvę iš 6 tūkstančių geltonų, žalių ir raudonų vėliavėlių, kurios bus išdalintos „Eurovizijos“ gerbėjams. Su žiūrovais renginio metu bendraus rytais su TV žiūrovais besisveikinantis Ignas Krupavičius.

Beje, į tiesiogines transliacijas prie Baltojo tilto vilniečiai bei miesto svečiai kviečiami ir penktadienį bei šeštadienį. Penktadienį Lietuvos kino gerbėjų lauks kino kūrėjų apdovanojimų „Sidabinės gervės 2010“ transliacija, o šeštadienį – „Eurovizijos“ finalas, kuriame, tikimasi, dalyvaus ir Lietuvos atstovai.

Tiesiogines „Eurovizijos“ transliacijas po atviru dangumi pristato Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija, laikraštis „15 minučių“ ir telekomunikacijų bendrovė TEO LT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius