Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lažybininkų prognozė: „Eurovizijos“ atrankos favoritai – Mia, Monika Linkytė ir Vaidas Baumila

Iki nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalo liko vos mėnuo. Sulig kiekvienu šeštadieniu mažėja ne tik dalyvių, bet ir dainų skaičius. Likus penkiems atlikėjams, lažybų dalyvių prognozės galėtų nudžiuginti ne visus iš jų.
Monika Linkytė ir Vaidas Baumilas
Monika Linkytė ir Vaidas Baumilas / Asmeninio albumo nuotr.

Praėjusį šeštadienį po nacionalinės atrankos transliacijos paaiškėjo, kad konkursą palieka mažiausiai komisijos ir žiūrovų balsų surinkusi Ieva Zasimauskaitė. Dėl teisės atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“ toliau rungiasi Vilija Matačiūnaitė, Vaidas Baumila, Martynas Kavaliauskas, Monika Linkytė ir Mia. Tuo tarpu bendrovėje „TopSport“ lažybininkai jau pranašauja galimus laimėtojus.

Anot jų, didžiausią tikimybę laimėti nacionalinę atranką turi Mia, Monika Linkytė ir Vaidas Baumila. Jų visų lažybų koeficientas yra 3. Nuo šių atlikėjų kiek atsilieka Vilija Matačiūnaitė ir Martynas Kavaliauskas – jų koeficientas 5.  Mažesnis lažybų koeficientas būtent ir lemia didesnius šansus laimėti.

Lažybų dalyviai taip pat gali statyti ir už labiausiai „Eurovizijai“ tinkantį kūrinį. Remiantis mažiausiu koeficientu, didžiausią potencialą turi šis kūrinių trejetukas: „Take A Look At Me Now“, „Blowing Out Cobwebs“ ir „Words Apart“.

Panaši ir interneto vartotojų, už kūrinius balsuojančių portale LRT.lt, nuomonė. Nuomonę pareiškus beveik 14-ai tūkstančių interneto vartotojų, išryškėjo toks trejetukas: „Blowing Out Cobwebs“ (4561 balsai, 12 balų) „Words Apart“ (3136 balsai, 11 balų) ir „Attention“ (2892 balsai, 10 balų). Iš konkurso visiškai pasitraukė „You Found Me“ ir „Its Not Too Late“ dainos, surinkusios mažiausiai LRT.lt lankytojų balsų.

Primename, kad balsavimas už „eurovizines“ dainas oficialiai vyksta tik portale LRT.lt.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius