-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvos atstovams „Eurovizijoje“ – netikėta piniginė premija

Jaunoji Europos pokerio žvaigždė Dominykas Karmazinas nusprendė įteikti Lietuvos atstovams „Eurovizijos“ dainų konkurse grupei „InCulto“ netikėtą dovaną. 50 tūkst. litų grupei jis skyrė kaip premiją už dviejų mėnesių turą po Europą efektyviai ir įdomiai reklamuojant savo kūrinį bei Lietuvą.
Dominykas Karmazinas
Dominykas Karmazinas / Organizatorių nuotr.

Prieš metus organizavau paramos akciją ir grupės „InCulto“ vyrukai sutiko prisidėti prie jos – surengti nemokamą koncertą vaikų namų auklėtiniams, todėl dabar, kai man nusišypsojo sėkmė  laimėti, tiesiog spontaniškai nutariau, jiems atsidėkoti už bendradarbiavimą, – sako prizinę vietą ir piniginį prizą Europos pokerio ture laimėjęs D.Karmazinas. Jis teigia dabar jaučiasi tarsi tęsiantis bendradarbiavimą su „InCulto“, nes, kaip ir grupė, garsina Lietuvą savo srityje.

„Visada sakiau, kad parodyta net ir mažiausia gerumo apraiška grįžta, – neslepia džiaugsmo dėl netikėtos dovanos Jurgis Didžiulis. – Dominykui padėjome labdaros renginyje, tačiau dabar jis dalijasi savo laimėjimu su mumis ir taip padeda ne tik grupei, bet ir Lietuvai.“

„InCulto“ lyderis sako esąs labai dėkingas Dominykui, kaip ir pagrindiniais grupės rėmėjais tapusios kompanijos „ACME Baltija“ savininkams.

„Džiugu, kai atsiranda žmonių, kurie supranta, jog Lietuvos dalyvavimas „Eurovizijoje“ – tai proga pristatyti mūsų šalį. Suprantama, visiems norisi, kad tai įvyktų kiek įmanoma sklandžiau.“

D.Karmazinas pripažįsta daug keliaująs po pasaulį ir didžiuojasi būdamas lietuvis.

„Lietuvos atstovus „Eurovizijoje” remiu ir kaip draugus, ir kaip savo šalies patriotas. Esu dar jaunas, tačiau jau dabar žinau, kad visi mano projektai bei verslai bus skirti Lietuvai ir jos žmonėms“, – pabrėžia pokerio žvaigždė ir kviečia visus užsienyje gyvenančius tautiečius bei jų draugus palaikyti „InCulto“ antrajame „Eurovizijos“ konkurso pusfinalyje 27-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius