Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LRT klube ovacijomis pasitikta skandalingoji daina „We Don't Wanna Put In“ (atnaujinta 14.07 val.)

LRT klube lankėsi Gruzijos „Eurovizijos“ nacionalinio turo nugalėtoja grupė „Stefan&3G“.
„Stefan&3G“ LTV klube
„Stefan&3G“ LTV klube / „Stefan&3G“ nuotr.

Visi Eurovizijos straipsniai

Tik pakeliui į Lietuvą grupė sužinojo, kad yra diskvalifikuota ir nedalyvaus šiame konkurse, sakė grupės prodiuseris Kakha Tsiskaridze.

„Kodėl „Stefan&3G“ lankosi LRT, nors ir nedalyvauja „Eurovizijos“ konkurse? Todėl, kad mes juos labai mylime ir palaikome“, – sakė LRT prodiuseris Audrius Giržadas.

Skandalingosios dainos klipas atvežtas iš Anglijos, jo pasaulinė premjera įvyko ketvirtadienį LTV laidoje „Labas rytas“. Taigi Lietuva yra pirmoji šalis, palaikiusi kolegas iš Gruzijos. „Stefan&3G“ nariai dėkojo Lietuvai už palaikymą ir norą išgirsti tiesą iš pirmų lūpų.

VIDEO: LRT konferencija su grupe „Stefan&3G

Lietuviškos gruzinų šaknys

Muzikantai tai pat papasakojo, kad 3G – tai trys merginos. O Stefanas – vienas grupės lyderių. Jis, pasirodo, turi lietuviško kraujo: gruzino senelis gimė Vilniuje, vėliau gyveno ir Kaune.

Muzikantai tai pat papasakojo, kad 3G – tai trys merginos. O Stefanas – vienas grupės lyderių. Jis, pasirodo, turi lietuviško kraujo: gruzino senelis gimė Vilniuje, vėliau gyveno ir Kaune.

„Stefan&3G“ – eurovizinis projektas. Jis egzistuoja jau keleri metai, tačiau grupės nariai susiburia tik dėl šio konkurso atrankų. Tiesa, pernai jiems nepavyko laimėti nacionalinės atrankos. „Tačiau šiemet mus palaikė visa Gruzija ir palaiko, kai EBU (Europos transliuotojų sąjunga) nusisuko“, – atviravo muzikantai.

(NE)liberali Europa

Stefano teigimu, grupė tikėjosi, kad šią meniškai dviprasmišką dainą liberalioji Europa priims. „Juo labiau kad internete buvo paviešintas dainos tekstas, visi pamatė, kad ten nėra jokių baisių poteksčių ar draudžiamų dalykų. „Eurovizijos“ rengėjams, EBU, ko gero, turėjo įtakos šalis, kurioje vyksta pats konkursas. Tačiau Maskvos naktiniuose klubuose mūsų daina labai populiari ir aktuali“, – sakė grupės narys Stefanas.

Nebylus protestas

„Mes neatsisakėme dalyvauti „Eurovizijoje“, kaip teigia Rusijos žiniasklaida. Mes tik atsakėme keisti tekstą, kol mums nepaaiškins, kas kliūva. O tuo tarpu Rusijos valdžia mus vadina chuliganais. Taip pat norime paneigti, kad mums įtaką darė Gruzijos politikai. Po pergalės nacionaliniame ture buvome susitikę tik su kultūros ministru, jis paspaudė ranką ir padėkojo. Mes esame meno žmonės, o ne politikai, dainoje parodome savo poziciją, o ne politikų“, – tvirtino grupės prodiuseris Kakha Tsiskaridze.

Gruzinai žadėjo, kad nepuls į liūdesį ir depresiją. Jais dabar labai domisi žiniasklaida, lygina su legendine „Boney‘M“ daina „Rasputin“, kviečia koncertuoti. „Kol kas bendrausime, dalinsime interviu, tegul žmonės patys pamato, kad esame ne chuliganai, o profesionali grupė“, – sakė „Stefan&3G“ nariai.

Stefan&3G - We Don't Wanna Put In klipas

VIDEO: Stefan&3G We Don't Wanna Put In

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius