Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Madride viešintys „Fusedmarc“ atskleidė savo favoritus „Eurovizijoje“

Ruošdamiesi didžiausiam ir seniausiam Europos dainų konkursui, mūsų šalies atstovai „Fusedmarc“ aplankė net tris šalis, pasirodė parengiamuosiuose „Eurovizijos“ koncertuose ir jau spėjo susipažinti su būsimais konkurentais. Šįvakar jie savo konkursinę dainą „Rain of Revolution“ atliks Madride.
Viktorija Ivanovskaja (dešinėje)
Viktorija Ivanovskaja (dešinėje) / LRT.lt

Atlikėjų kelionių dienotvarkę planuojantis ir visur juos lydintis Lietuvos delegacijos vadovas „Eurovizijoje“ Audrius Giržadas teigia, kad šeštadienį mūsų šalies atstovai Ispanijoje leido ne tik dirbdami, bet ir pramogaudami.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Audrius Giržadas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Audrius Giržadas

„Iš pat ryto turėjome valandos trukmės ekskursiją autobusu po miestą. Paskui keliavome į taip vadinamą „Meet and Greet“ – susitikimą su žiniasklaida. Ir šį kartą „Fusedmarc“ sulaukė tikrai nemažai dėmesio: žurnalistams jie ir pasakojo, ir fotografavosi, ir filmavosi. Vėliau vyko garso patikrinimo repeticija, o dabar jau esame pakeliui į areną. Netrukus „Fusedmarc“ žengs raudonuoju kilimu, fotografuosis prie sienelės, ir lauks 22 val. Ispanijos laiku prasidėsiančio koncerto“, – pasakoja A.Giržadas.

Anot jo, koncertų salė, kurioje šįvakar pasirodys 25 šalių atstovai, talpina 2000 žiūrovų, o bilietas į renginį kainuoja 30 eurų. „Girdėjau žmones sakant, kad šiandien pusė Madrido keliauja į koncertą“, – juokiasi A.Giržadas.

Prieš savaitę Amsterdame, į kurį susirinko net 35 šalių atstovai, viešėję atlikėjai daugumos savo konkurentų pasirodymų išvysti gyvai galimybės neturėjo. „Amsterdame beveik nieko nematėme, salė buvo nedidelė, pabuvome užkulisiuose, sulaukėme savo eilės dainuoti, pabendravome su kitais dalyviais ir išvažiavome. O šiandien greičiausiai turėsime galimybę matyti dalį koncerto, nes visos delegacijos, mano žiniomis, sėdės VIP zonoje. Tačiau vėlgi ilgai užsibūti koncerte negalėsime, nes mūsų lėktuvas į Vilnių kils 6 ryto. Tad susitarėme, kad pasirodysime koncerto pradžioje“, – dėsto Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Grupė „Fusedmarc“
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Grupė „Fusedmarc“

Nepaisant to, kad nei vieno koncerto iki pabaigos išklausyti „Fusedmarc“ galimybės neturi, A.Giržado teigimu, jie yra puikiai susipažinę su konkurentų dainomis ir yra išsirinkę savo favoritus.

„Šiais metais turiu labai pasidžiaugti mūsų atlikėjais: jie iš tikrųjų domisi visais konkurso dalyviais ir yra perklausę visas dainas. Kai žurnalistai jų klausia, kurių šalių dainos jiems patinka, ir Viktorija, ir Denisas padainuoja tas melodijas. Jie tikrai domisi kitais atlikėjais, kas nelabai dažnai pasitaiko tarp mūsų šalies atstovų. Mano žiniomis, jų favoritai yra Suomijos ir Norvegijos atstovai“, – tikina A.Giržadas.

Suomijos eurovizinė daina:

VIDEO: Norma John - Blackbird (Finland) Eurovision 2017 - Official Music Video

Norvegijos eurovizinė daina:

VIDEO: JOWST - Grab The Moment (Norway) Eurovision 2017 - Official Video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius