Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Linkytė: „Eurovizijoje“ neužtenka būti jaunai, gražiai ir taškas“

Iki „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalo beliko vos keli žingsniai. Įtampa auga kiekvieną šeštadienį vis labiau, o jos neatlaikę dalyviai krinta kaip lapai. Praėjusį savaitgalį iš atrankos pasitraukus Martynui Kavaliauskui, dėl kelialapio į konkurso finalą kovoti liko keturi pajėgiausi dainininkai.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / LRT nuotr.

Šį šeštadienį mikrofonus surems Vaidas Baumila, Vilija Matačiūnaitė, Mia ir Monika Linkytė. Pastaroji pasakojo, kad nors atrankos finalas jau ne už kalnų, apie jį dainininkė stengiasi galvoti kuo mažiau.

„Iš tiesų, tai dalyvaudama konkursuose niekuomet negalvoju apie pergalę, finalą ar tolimesnius etapus. „Eurovizija“ – ne išimtis. Užlipusi ant scenos, prieš komisiją, aš stengiuosi ir parodyti gerą šou, ir puikiai sudainuoti, ir visu tuo mėgautis. Tad kai nesitiki laimėti, pergalė būna gerokai saldesnė“, – mintis dėstė M. Linkytė.

Dainininkė pripažino, kad laimėjus atranką bet kurio dainininko laukia daugiau darbo, nei džiaugsmo. „Dar labai sunku pasakyti, kas laimės. Kas bus, jei laimėsiu aš? Nieko linksmo, tik dar daugiau ir dar sunkesnio darbo. Per kelis mėnesius tektų paruošti dar geresnį ir profesionalesnį pasirodymą, kuris nustebintų ne tik Lietuvos, bet ir visos Europos žiūrovus. Gero balso šiame konkurse reikia, bet vien jo negana“, – tikino Monika.

Visi keturi šį konkurso etapą pasiekę dainininkai – balsingi, žavūs, gražūs ir talentingi. Tačiau kiekvienas jų turi savo stipriąją pusę. Anot M. Linkytės, jos pranašumas – jaunatviškas entuziazmas.

„Manau, kad didžiausias mano pliusas – jaunystė. Nors šiame konkurse neužtenka būti jaunai, gražiai ir taškas. Reikia būti pakankamai protingai, pasiimti iš mokytojų ar padėjėjų tai, kas geriausia, ir, pritaikius sau, panaudoti. Trumpai tariant, būti imliai. O tai, mano nuomone, ir yra didžiausias jaunystės privalumas.“

Jau šį šeštadienį paaiškės kovo 1-ąją tiesioginiame eteryje susigrumsiantis dainininkų trejetukas. Kieno lūpose nuskambės kuri „eurovizinė“ daina, išgirsime jau vasario 15 d. 21 val. per LRT televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius