-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nuspręskite, kuris „Eurovizijos“ atrankos dalyvis geriausiai atliko vieną iš konkursinių dainų „Attention“

Pirmadienį paaiškėjo, kurios trys eurovizinės dainos pretenduoja atstovauti Lietuvai šių metų „Eurovizijos“ konkurse: tai kūriniai „Attention“, „Take a Look At Me Now“ ir „It‘s All About The boy“. Šiuo metu didžiausią įvertinimą žiūrovai yra skyrę dainai „Attention“, skirtingas jos interpretacijas pateikė visi nacionalinės atrankos dalyviai: Vaidas Baumila, Vilija Matačiūnaitė ir Vilija Pilibaitytė-Mia.
„Eurovizijos“ atrankos finalininkai
„Eurovizijos“ atrankos finalininkai / Žmonės.lt montažas

Dainą „Attention“ sukūrė nacionalinėje atrankoje dalyvaujanti Vilija Matačiūnaitė kartu su savo mylimuoju kompozitoriumi Viktoru Vaupšu. Tačiau pasikeitus nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos taisyklėms tai, kad dainininkas į konkursą atėjo su savo daina, dar nereiškia, kad pats ją ir dainuos: gerai įvertintas kūrinys gali tekti bet kuriam kitam „Eurovizijos“ atrankos dalyviui, daina iš svetimų lūpų gali skambėti ir didžiajame „Eurovizijos“ konkurse. Tris skambėti Kopenhagoje pretenduojančias dainas išgirskite čia.

Visi nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje pasirodymus tęsiantys dalyviai televizijos žiūrovams jau pristatė kūrinio „Attention“ interpretacijas. Dainą sukūrusi Vilija atrankos scenoje pasirodė energinga, charakteringa, pasirūpino kūrinio pateikimu: demonstravo šokio judesius.

Tuo tarpu V.Baumila pateikė visai kitokią „Attention“ viziją: pristatė akustinę versiją. Vaido pasirodymo metu scenoje grojo gyvos muzikos grupė, pats jis nevengė improvizacijos, atsisakė Vilijos demonstruotos agresijos.

Savitą „Attention“ versiją pristatė ir V.Pilibaitytė-Mia: scenoje pasirodė įkūnydama fatališką moterį, nors ir neatsisakė dainos dramatizmo, kūrinį pavertė moteriškesniu.

Žmonės.lt kviečia skaitytojus išgirsti visas tris kūrinio „Attention“ versijas ir nuspręsti, kuris iš dainininkų – Vaidas Baumila, Vilija Matačiūnaitė ar Vilija Pilibaitytė-Mia – dainą atlieka geriausiai.

VIDEO: Vaidas Baumila - Attention
VIDEO: Mia - Attention
VIDEO: Vilija Matačiūnaitė - Attention

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius