-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pulsuojančių širdžių „Eurovizija“ – po atviru dangumi Vilniaus širdyje

Antradienį Diuseldorfe prasidėsiančio „Eurovizijos“ konkurso stebėtojais taps ir Vilniaus Rotušės aikštėje susirinkę vilniečiai bei miesto svečiai. Konkurso pusfinaliai ir finalas bus tiesiogiai transliuojami čia įsikursiančio TEOBUSO ekrane.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / oikotimes.com nuotr.

Ypač ruošiamasi pirmajam „Eurovizijos“ pusfinaliui, kuriame pasirodys Lietuvos atstovė Evelina Sašenko. Skambant jos dainai „C'est ma vie“, į dangų pakils šimtai širdies formos žybsinčių balionų. Renginio organizatoriai tikisi, kad nuoširdi parama padės Lietuvos atstovei patekti į konkurso finalą.

Širdies forma pasirinkta neatsitiktinai. Ji yra neatsiejamas „Eurovizijos“ simbolis, be to, atitinka šių metų konkurso šūkį – „Pajusk savo širdies plakimą“.

Su „Eurovizijos“ gerbėjais antrus metus iš eilės sveikinsis TEOBUSAS, o šventine nuotaika dalinsis LRT laidos „Labas rytas“ ir šio renginio vedėjas Ignas Krupavičius. Praėjusiais metais šis duetas pritraukė beveik tris tūkstančius muzikai ir įspūdingiems šou neabejingų miestiečių bei miesto svečių.

Į vieno populiariausių Lietuvoje televizijos konkursų transliacijas po atviru dangumi vilios ir į šalį grįžę pavasariškai šilti orai. Kadangi Rotušės aikštės grindinys sėdėti dar nėra pakankamai įšilęs, susirinkusiųjų patogumui organizatoriai pasirūpins suoleliais.

Tiesioginės „Eurovizijos“ transliacijos Vilniaus Rotušės aikštėje – gegužės 10 ir 12 dienomis (pusfinaliai) bei gegužės 14 dieną (finalas). Visų transliacijų pradžia – 22 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius