-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rėmėjus suradę „InCulto“ pradėjo įspūdingą turą po 10 šalių

Lietuvos garbę „Eurovizijos“ konkurse ginsiantys, muzikiniais chuliganizmais garsėjantys, „InCulto“ vyrukai pradės savo pažintį su „Eurovizijoje“ dalyvaujančiomis šalimis. Likus vos mėnesiui iki didžiojo konkurso lietuviai pristatys savo šalį specialiame koncertiniame ture po Armėniją, Gruziją, Ukrainą, Latviją, Estiją, Belgiją, Olandiją, Slovėniją, D.Britaniją bei Airiją. Tokiu būdu muzikantai tikisi ne tik surasti galybę gerbėjų užsienio šalyse, bet ir, žinoma, sulaukti daugiau balsų „Eurovizijos“ konkurso Osle metu.
ACME Baltija direktorius P.Paršeliūnas ir J.Didžiulis
ACME Baltija direktorius P.Paršeliūnas ir J.Didžiulis / „Clinic 212“ nuotr.

Unikalią galimybę koncertuoti užsienyje „InCulto“ suteikė Lietuvos kompanija „ACME Baltija“ – didžiausia informacijos laikmenų ir kompiuterinių aksesuarų tiekėja Baltijos regione – ne tik finansavusi kelionę, bet ir prisidėjusi prie jos organizavimo. Maža to, per „InCulto ACME Eurovision Tour“ vardu pavadintą turą dešimtyje šalių bus išdalinta mažiausiai 50 tūkstančių kompaktinių plokštelių su „InCulto“ „Eurovizijos“ daina „Eastern European Funk“. Bendra paramos suma siekia net 100 000 litų. Iki šiol „InCulto“ pasiruošimas „Eurovizijai“ ir koncertiniam turui po užsienį vyko pakankamai sudėtingai dėl nuolatinio lėšų trūkumo.

„Įmonės kuriami „Acme“ produktai daugiausiai yra skirti aktyviems, dinamiškiems bei jauniems žmonėms. Džiugu, kad „InCulto“ tapo Lietuvos „Eurovizijos“ nugalėtojais – jie puikiai atitinka mūsų verslą, yra jauni, veržlūs, kūrybingi. Tam tikra prasme randame sąsajų su šiomis jų savybėms, be to, mūsų produkcija yra sėkmingai parduodama daugumoje šio koncertinio turo lankomų šalių. Tad mielai sutikome padėti „InCulto“, nes mums ne tas pats, kaip pasiseks Lietuvai ir grupei „InCulto“ šių metų „Eurovizijos“ konkurse“, – pasakoja kompanijos „ACME Baltija” direktorius Paulius Paršeliūnas.

„Džiaugiamės, kad turime naujus partnerius. Pamatėme, su kiek biurokratinių problemų jie susidūrė ir kaip jas išsprendė  organizuodami mūsų grupės pristatymo turą užsienyje, kuris, siekiant kuo aukštesnės vietos „Eurovizijos“ konkurse, yra būtinas. Jau dabar galime nuoširdžiai pasakyti, kad per nepilną savaitę jie tapo mūsų naujuoju grupės nariu“, – džiaugiasi grupės „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis.

Naujųjų „InCulto“ rėmėjų teigimu, susitarimas įvyko praėjusią savaitę, kai laiko iki koncertinio turo buvo likę labai mažai, todėl iš karto visi ėmėsi organizacinių veiksmų. „Turėjome ne tik suorganizuoti visas išvykas, bet ir koncertus bei kompaktinių plokštelių dalinimą tose šalyse. Sukomės taip, kad vienu metu atrodė, jog mūsų kompanija virto renginių bei kelionių agentūra. Vos per tris dienas jau turėjome beveik aiškų trijų pirmųjų kelionių „scenarijų“, – pasakoja kompanijos „ACME Baltija” atstovai.

Trečiadienį, balandžio 14 d., „InCulto“ grojo Armėnijos sostinės Jerevano centrinėje aikštėje, o ketvirtadienį ir penktadienį grupė iš Lietuvos surengs ne vieną savo pasirodymą Gruzijos sostinėje Tbilisyje. Rėmėjų dėka vieną savo koncertą Jurgio Didžiulo kompanija sensacingai surengs kelių tūkstančių žmonių auditorijai, kai apšildys legendinę grupę iš Prancūzijos „Ottowan“. 7-ojo dešimtmečio pop muzikos žvaigždės geriausiai atpažįstamos iš tokių hitų kaip „You're OK!" ir „Hands Up (Give Me Your Heart)".

InCulto ACME Eurovision Tour:

04.13 – 04.17 Armėnija, Gruzija
04.20 – 04.22 Ukraina
04.23 – 04.25 Olandija, Belgija
04.27 – 04.27 Latvija
04.28 – 04.30 Slovėnija
05.03 – 05.08 D.Britanija, Airija
05.10 – 05.11 Estija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius