Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Son gali negauti visų pinigų

Antradienį į Helsinkį patraukęs šių metų „Eurovizijos“ konkurse Lietuvai atstovausiantis Dima Šavrovas-Sasha Son(g) dėkojo už gerbėjų finansinį palaikymą, tačiau džiaugsmą aptemdė telekomunikacijų operatorių nenoras atiduoti dainininkui visos suaukotos sumos.
Sasha Son(g) su draugais surengė palaikymo koncertą Lietuvos televizijos Didžiojoje studijoje.
Sasha Son(g) su draugais surengė palaikomąjį koncertą Lietuvos televizijos Didžiojoje studijoje. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Sasha Song

Visos „Eurovizijos“ naujienos

Antrąją Velykų dieną vykusio koncerto „Sasha Son(g): būkime kartu“ žiūrovai ir klausytojai mokamais skambučiais dainininkui skyrė daugiau kaip 72 tūkst. Lt.

„Nesitikėjome, kad bus suaukota tokia didelė suma, tačiau operatoriai sau ketina pasiimti 40 proc. Turiu visų jų elektroninius laiškus, kuriuose vieni tvirtina, kad pinigų neims, jei neims ir kiti“, – antradienį „15min“ iš Helsinkio sakė atlikėjo vadybininkas Martynas Tyla.

Jis tvirtino vakar rytą patikrinęs ir banko sąskaitą, tačiau joje tebuvę 690 Lt. „Suma surinkta labai didelė. Svarstėme, kad jei nuo pasiruošimų liktų pinigų, įsteigtume specialų fondą ar perleistume pinigus kitų metų dalyviams. Turime mintį palaikymo koncertus rengti kasmet“, – mintimis dalijosi M.Tyla ir apgailestavo, kad jas sužlugdyti gali mobilieji operatoriai. Jiems pasiėmus 40 proc. sumos, Sashai Son(g) liktų kiek daugiau nei 43 tūkst. Lt.

Tačiau ir šių pinigų atlikėjui užtektų. „Žinome, kad 10 dienų galėsime drąsiai jaustis. Dėl kitų dalykų – klipo, singlų – spėjome išsisukti anksčiau. Jei pinigų būtų buvę tuomet, galbūt ką nors būtume padarę geriau, bet ir dabar džiaugiamės pasiekimais“, – sakė M.Tyla. Jo tvirtinimu, Europos publika apie Sashą Son(g) atsiliepia gerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius