Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Son: žinau, ko jiems reikia (nuotraukos, video)

Šeštadienį vykusiame finaliniame „Dainų dainos“ koncerte triumfavo daugiausiai žiūrovų simpatijų pelnęs Sasha Son. Tik ištvermingiausiems žurnalistams pavyko gauti kelialapį į „Euroviziją“ laimėjusio atlikėjo komentarą euforijai po finalo jau pradėjus vėsti.
Sasha Son
Sasha Son ketina atstovauti Lietuvai Maskvoje vyksiančiame "Eurovizijos" dainų konkurse. / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Koncertas po koncerto

Po LTV vykusio „Dainų dainos“ finalo Sasha Son žaibiškai išskubėjo į Vilniaus šampano bare vykusį koncertą „Tabami goes George Michael“, kur įkūnijo gyva legenda tapusį atlikėją George‘ą Michaelą. Daugelis galėjo stebėtis Sasha Son ištverme. Mat dainininkui pastaroji diena buvo be galo įtempta. Jis aktyviai ruošėsi finaliniam „Dainų dainos“ koncertui, be to, po pasirodymo televizijoje laukė kelių valandų gyvo garso koncertas. Tik jam pasibaigus Sasha Son surado laiko pabendrauti su žurnalistais.

Tikėjo nuo pradžių

Paklaustas, kaip po tokio maratono jaučiasi Lietuvą „Eurovizijoje“ atstovausiantis dainininkas, Sasha Son, nors ir be galo pavargęs ir iš pradžių sakęs, jog savo jausmų apibūdinti negali, vėliau rado keletą taiklių žodžių. „Tobula diena, tobulas vakaras, tobula naktis. Labai daug emocijų. Diena buvo sunki, tikriausiai rytoj neprakalbėsiu. Jausmas nenusakomas“,  – kalbėjo dainininkas.

Viskas, dabar varysiu namo miegoti. Man paskambinti galėsite tik po dviejų dienų, – paryčiais juokėsi pavargęs Sasha Son.

Iškart pasibaigus finaliniam „Dainų dainos“ koncertui Lietuvos televizijos studijoje buvusi nugalėtojo Sasha Son mama Valentina naujienų portalui 15min.lt sakė, kad sūnaus sėkme tikėjo nuo pradžių. Pasibaigus „Tabami goes George Michael“ koncertui dainininkas žurnalistams kuklindamasis tą neigė. „Ne, nesitikėjau laimėti“, – sakė Dima. O po akimirkos vis dėlto prasitarė, kad vis dėlto turėjo viltį nurungti konkurentus.

„Eurovizija“ = politika?

15min.lt paklaustas, kaip save įsivaizduoja didžiojoje „Eurovizijos“ dainų konkurso scenoje ir kaip save vertina kitų Europos valstybių atlikėjų bei grupių fone, Sasha Son tikino žinąs, ko reikia Europos publikai. „Kadangi gyvenau užsienyje, suprantu, kokios muzikos jiems reikia. Neketinau dainuoti popsiuko ar kokios kitos lengvos muzikos. Norėjau padaryti kažką įdomaus, sudėtingo. Aš nežinau, ar mano dainą palaikys „Eurovizijoje“, tai – politinis konkursas ir visi balsuoja, kaip nori“, – kalbėjo dainininkas.

Tikėjo savo daina

Paklaustas, kas, jo manymu, be konkurencijos pavergė lietuvių širdis, Sasha Son buvo atviras: „Sergu, neįsivaizduoju, kaip man pavyko sudainuoti. Tikėjau savo pasirodymu, savo daina. Jaučiau, ką dainavau. Gal paėmiau publiką nuoširdumu? Gal dalyvavimas realybės šou padėjo?“ – svarstė dainininkas.

Balsuotų už Montvydą

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Sasha Son. Už jo  vadybininkas Martynas Tyla.
Dainininką visuomet palaiko vadybininkas Martynas Tyla ir jo mylimoji Neringa Zeleniūtė.

Sasha Son kalbėjo, kad finaliniame „Dainų dainos“ koncerte jis pats būtų balsavęs už Liną Adomaitį, Donatą Montvydą bei Rūtą Ščiogolevaitę, tačiau žurnalistų paprašytas įvardinti tik vienintelį, labiausiai patikusį pasirodymą, dainininkas neslėpė: „Būčiau balsavęs už Donatą Montvydą“, – tikino Dima.

Paklaustas, kaip prieš finalą bendravo su D.Montvydu, Sasha Son kalbėjo linksmai. „Jis man tiesiog patarė gerti arbatą“, – juokėsi dainininkas.

Koncertuos Europoje

Sasha Son vadybininkas Martynas Tyla žurnalistams prasitarė apie jau planuojamą koncertų turą  Airijoje, Londone, Azerbaidžane. Pats dainininkas sakė jau seniai apie tai svajojęs. „Aš to seniai labai norėjau. Nuvažiuoti į užsienį. Londone – jėga. Žinau, kad ten sudainuosiu ir žmonėms patiks. Jie labiaus suprantą tokią muziką, kurią aš myliu. Dubline aš taip pat buvau“, – kalbėjo dainininkas.

Padėkojęs žurnalistams Sasha Son tikino skubąs namo ilsėtis. „Viskas, dabar varysiu namo miegoti. Man paskambinti galėsite tik po dviejų dienų“, – juokėsi dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius