Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sashą Son(g) atakuoja gerbėjai iš Europos (nuotraukos)

Trečiadienio popietę LRT klube surengtoje spaudos konferencijoje su Sasha Son(g), jo vadybininku Martynu Tyla ir LRT muzikos prodiuseriu Jonu Vilimu paaiškėjo, kad Lietuvai atstovausiantis dainininkas turi gerbėjų visoje Europoje.
Sasha Son
Sasha Son / Alvydo Opulskio / 15min nuotr.
Temos: 1 Sasha Song

Pasirodo, be naujienų, kad finansinio nuosmukio metu paramą gauti sudėtinga ir Lietuvos atstovui „Eurovizijoje“, gali paaiškėti ir džiugių dalykų. J.Vilimas atskleidė, kad Lietuvai Maskvoje atstovausiančiu Sasha Son(g) domisi gerbėjai iš visos Europos. Esą Lietuvos televiziją užplūdo laiškai, kuriuose dainininko gerbėjai domisi, kada gi bus išleistas Sashos Son(g) singlas, kaip jį gauti.

Alvydo Opulskio/15min.lt nuotr./Sasha Son pasirašėja naujuoju rašikliu.
Sasha Son pasirašo dovanotu rašikliu.

J.Vilimas tikino tokius gerbėjų laiškus peradresuojantis pačiam Sashai Son(g). Dainininkas tikino vos spėjantis atsakyti visiems gerbėjams ir išsiųsti savo dainų, nuotraukų bei biografiją. Daugiausia laiškų dainininkas sulaukia iš Vokietijos, Ispanijos, Anglijos. Pasirodo, gauta laiškų net iš Argentinos.

Iš tiesų gera naujiena dar ir tokia, kad Sasha Son(g) domisi gerokai daugiau gerbėjų nei bet kuriuo kitu Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavusiu atlikėju ar grupe. Be jokios abejonės, tokie ženklai verčia susimąstyti ir apie palankias prognozes, tačiau to daryti nesiryžo nei J.Vilimas, nei M.Tyla, nei pats dainininkas.

Be to, trečiadienį žiniasklaidai pristatytas Sasha Son(g) singlo „Love“ disko maketas. Atlikėjo vadybininkas M.Tyla žurnalistus tikino, kad gerbėjai singlą jau kitą savaitę galės rasti „Maximose“, o vėliau ir kitur.

Sasha Son(g) tikino, jog nuolat ir labai sparčiai augantis gerbėjų bei žiniasklaidos susidomėjimas jam suteikia vis daugiau pasitikėjimo ir optimizmo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius