-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sasha Son(g) palydėtuvės: iš lėktuvo – tiesiai į sceną (papildyta 03.34 val., nuotraukos)

Apie vidurnaktį Lietuvai “Eurovizijoje” atstovausiantis Sasha Son(g) visiems susirinkusiems jo palydėti surengė šiltą atsisveikinimo koncertą.
Sashos Son(g) koncertas prekybos centre "Panorama".
Sashos Son(g) atsisveikinimo koncertas vyko muzikos namuose „House of music". / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nors Lietuvai atstovausiantis tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse Sasha Son(g) pasirodys tik antrajame pusfinalyje, kuris vyks gegužės 14-ąją, tačiau į Maskvą atlikėjas išvyksta jau netrukus. Šeštadienio vakarą atlikėjas rengia šiltą atsisveikinimo koncertą. Visi norintieji gali užsukti pasiklausyti Lietuvai atstovausiančio atlikėjo ir prieš kelionę paspausti jam ranką.

Naujienų portalo 15min.lt žiniomis, sekmadienis Sashai Son(g) – vienintelė laisva diena po įtemptų darbų maratono Lietuvoje.

„Eurovizijos" dainų konkursas vyksta nuo 1956-ųjų, kuriame varžosi tik Europos valstybių atstovai. Konkursas transliuojamas kiekvienoje Europos valstybėje per televiziją, radiją ir internetu. Lietuva konkurse debiutavo 1994-aisiais su šaliai atstovavusiu dainininku Ovidijumi Vyšniausku.

Papildyta 01.30 val. Į dainininko išlydėtuvių vakarėlį susirinko daugybė muzikos ir šou pasaulio žvaigždžių. Dauguma iš jų, atėję palaikyti Lietuvos atstovo „Eurovizijoje“ sakė tikį dainininko sėkme Maskvoje.

Papildyta 03.34 val. Nors ir labai pavargęs po „Eurovizinio” kūrinio pristatymo Anglijoje, Airijoje, ir galiausiai Maltoje, iš kurios parskridęs į Lietuvą dainininkas iškart lipo į sceną, Sasha Son(g) surengė trumpą ir itin kokybišką pasirodymą. Gausiai susirinkę pramogų pasaulio ir žiniasklaidos atstovai tiesiog šėlo scenoje išvydę savo dievaitį. „Ačiū jums, man taip gera grįžti į Lietuvą”, – vos užlipęs į sceną tarė Lietuvai „Eurovizijoje” atstovausiantis atlikėjas.

Vakaro šou Dima, suprantama, baigė „Eurovizijoje” skambėsiančia daina „Love”. Nors publika skandavo: „Pakartot!”, atlikėjas paprašė susirinkusiųjų jam leisti eiti ilsėtis po sunkios kelionės.

Kad ir koks pavargęs po pasirodymų Europoje bei muzikos namuose „House of music” buvo Sasha Son(g), naujienų portalui 15min.lt vaikinas skyrė šiek tiek laiko ir papasakojo apie artimiausius savo planus. Paklaustas, kokiomis nuotaikomis gyvena, Sasha Son(g) tikino besijaučiąs puikiai ir džiaugiasi kelionėse patirtais įspūdžiais. „Išskyrus tai, kad esu labai pavargęs, viskas gerai, nuotaika puiki. Pamačiau daug šalių, vien Dubline turėjau tris solinius koncertus, kurie praėjo labai gerai. Nors publikos ir nebuvo labai daug, tačiau žmonės ten mane priėmė šiltai. Tiems, kurie atėjo, koncertas patiko“, - džiaugėsi atlikėjas.

Po pasirodymų Dubline Sasha Son(g) vyko į Maltą. Paklaustas, kaip maltiečiai jį priėmė, dainininkas sakė viską nusprendęs pagal jo koncertą stebėjusiųjų šūksnių kiekį ir jų garsą. „Iš jų „ūūūūū“ viską sprendžiau, labai gerai priėmė. Buvo šiek tiek laiko pasižvalgyti ir paatostogauti, pagulėti prie baseino“, – iškart po „Dainų dainos“ finalo ir iki pastarųjų dienų į nesibaigiančių darbų karuselę įsuktas kalbėjo Lietuvos atstovas.

Dima tikino kelionei į Maskvą daiktų dar nesusikrovęs. „Susidėsiu daiktus sekmadienį arba pirmadienį, dabar dar juk ką tik grįžau iš Maltos“, – kalbėjo Sasha Son(g) ir pridūrė, jog pasukutinį vakarą prieš kelionę į Maskvą praleis šeimos rate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius