Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sashos Son(g) vadybininkas papasakos apie „Eurovizijos” užkulisius

Šiemet laisvalaikio centras GCW šurmuliuos „Eurovizijos” dainų konkurso nuotaika.
Martynas Tyla
Sashos Son(g) vadybininkas Martynas Tyla / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Gegužės 12–16 dienomis lankytojams bus suteikta galimybė patogiai stebėti abu renginio pusfinalius ir finalą. Šiais metais GCW žada nustebinti „Eurovizijos” gerbėjus išskirtiniais komentarais tiesiogiai iš Maskvos.

„Šiais metais „Euroviziją“ stebėsime per didelius ekranus bare „Grand Pub” bei muzikos namuose „House of music” (buvęs „Šampano baras”), tačiau unikalu tai, kad mūsų atstovas Martynas Tyla tuo metu bus Maskvoje ir savo įspūdžius iš „Eurovizijos“ užkulisių raportuos tiesiogiai mums. Taigi žiūrovams žadame tai, ko namuose tikrai neišgirs”, – intrigavo GCW rinkodaros vadovė Rūta Dvareckienė.

Žinomas prodiuseris M.Tyla yra dalyvavęs ne viename tarptautiniame dainų konkurse, tačiau į „Euroviziją“ vyks pirmą kartą. Pramogų verslo atstovas užtikrino, kad jo komentarai bus patys įžvalgiausi.

„Į „Euroviziją“ vyksiu pirmą kartą. Pačiam labai smalsu ir įdomu, kaip organizuojami tokio masto renginiai. Be jokios abejonės, kaip ir visuose panašaus pobūdžio konkursuose, čia taip pat netrūks intrigų ir staigmenų. Kadangi turiu reikalingas akreditacijas, užtikrinu, kad jie pirmieji sužinos, kas vyksta konkurso užkulisuose", – sakė prodiuseris.

Šiais metais Lietuvai atstovausiantis atlikėjas Sasha Son(g) Maskvoje vyksiančiame „Eurovizijos” dainų konkurse pasirodys antrajame pusfinalyje gegužės 14-ąją.

„Eurovizijos” dainų konkursas vyksta nuo 1956 metų, jame varžosi tik Europos valstybių atstovai. Konkursas transliuojamas kiekvienoje Europos valstybėje per televiziją, radiją ir internetu. Lietuva konkurse debiutavo 1994 metais, šaliai atstovavo dainininkas Ovidijus Vyšniauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius