-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šią savaitę – „InCulto“ išlydėtuvės į „Euroviziją“!

Grupė „InCulto“ jau ateinantį pirmadienį išvyksta į „Eurovizijos“ dainų konkursą Osle. Savo reklamines-koncertines gastroles „InCulto ACME Eurovision Tour“ muzikantai šią savaitę baigia trimis pasirodymais Lietuvoje.
Grupė „Inculto“
Grupė „Inculto“ / M.P.3 nuotr.

Jau rytoj, ketvirtadienį, „InCulto“ koncertuos Kauno klube „Nautilus“, penktadienį surengs koncertą Klaipėdos klube „Kiwi“, o šeštadienį į išlydėtuves pakvies Vilniaus klube „Niujorkas“. Išlydėtuvių koncertuose muzikantai gyvai atliks apie pusantros valandos trukmės savo geriausių dainų programą ir pristatys ką tik prekyboje pasirodžiusią eurovizinę kompaktinę plokštelę „Eastern European Funk“.

„Norime padaryti smagią šventę visiems, todėl bilietai į koncertus ir baras šiuose klubuose bus nebrangūs. Kviečiame visus pabūti kartu, uždaryti didelį kelionių etapą ir pasikrauti gera energija prieš išvyką į Oslą“, – sakė „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis. Bilietų į šiuos koncertus galima ieškoti „Bilietai.lt“ prekybos taškuose ir/arba klubų kasose.

Iš viso nuo balandžio pradžios muzikantai aplankė trylika šalių: Norvegiją, Armėniją, Gruziją, Ukrainą, Olandiją, Daniją, Latviją, Rumuniją, Bulgariją, Serbiją, Slovėniją, Kroatiją ir Estiją. Tai yra bene pats intensyviausias reklaminis-koncertinis turas tarp visų šių metų „Eurovizijos“ dalyvių.

„InCulto“ gastrolės buvo labai efektingos – Tbilisio sporto rūmuose grupė pasirodė su disko muzikos legendomis „Ottawan“, sugrojo solinius koncertus Osle, Khašuryje, Kijeve, Rygoje, Liublianoje ir Taline, savo pasirodymu vainikavo moterų su aukštakulniais bėgimo varžybas centrinėje Zagrebo aikštėje, surengė dešimtis pasirodymų įvairių šalių televizijos ir radijo laidose, miestų gatvėse, skveruose bei kitose viešose vietose, išdalino per 50 000 kompaktinių plokštelių ir triženklį skaičių interviu.

Savo kelionių metu grupė nufilmavo unikalų internetinį vaizdo dienoraštį „Share the Moment with InCulto“ lietuvių ir anglų kalbomis, kurį galima rasti interneto portale delfi.lt ir www.inculto.net.

Muzikantai dėkoja turo partneriams – kompanijai „ACME“ už pasirengimo „Eurovizijai“ ir turo finansavimą ir organizacinę bei reklaminę pagalbą; skrydžių bendrovei „airBaltic“ už gausias keliones ir bagažo skraidinimą; draudimo bendrovei „Gjensidige“ už kelionių draudimą ir LRT už bendradarbiavimą bei reklaminę pagalbą projekte.

55-ąjame „Eurovizijos“ dainų konkurse Lietuvai atstovaujanti grupė „InCulto“ gegužės 27 dieną savo pasirodymu pradės antrąjį šio konkurso pusfinalį, kuriame iš viso dalyvaus 17 valstybių atstovai. Į finalą televizijos žiūrovų bei komisijos sprendimu pateks dešimt dalyvių. Šiame pusfinalyje be jame dalyvaujančių valstybių balsuoti galės taip pat ir Norvegijos bei Didžiosios Britanijos žiūrovai. „Eurovizijos“ dainų konkurso finalas įvyks gegužės 29 dieną Osle, „Telenor“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius