Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Specialiai iš Diuseldorfo: kylant „Eurovizijos“ finalo įtampai, Evelina Sašenko užmigo arenoje

Jau šeštadienio vakarą paaiškės, kuri iš 25 „Eurovizijos“ finalo dainų taps milijonų žiūrovų mylimiausia šiemet. Lietuvos atstovė Evelina Sašenko, laukdama savo 3 minučių trukmės pasirodymo, šeštadienį yra priversta praleisti daugiau nei 14 valandų Diuseldorfo arenoje.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šeštadienį Diuseldorfas alsuoja laukimo nuotaika – jau po vidurnakčio Europa pasveikins naują geriausią metų dainą ir jos atlikėjus. Po miestą nuo vidurdienio vaikštinėja finalui pasipuošę ir pasiruošę gerbėjai, o metro švieslentė aiškiai nurodo, kuria kryptimi reikia važiuoti į areną stebėti „Eurovizijos“ konkurso.

Vokietijos laikraščių titulinius puslapius šeštadienį stambiu planu puošia Lena, vadinama 19 metų fenomenu, pavergusiu visą tautą – vokiečiai savo tautietei ir šiemet linki pergalės. Diuseldorfo prekybos centrai savo klientams pradėjo reklamuoti sekmadienio išpardavimo akciją, kurią nulems, kiek taškų iš užsienio šalių šeštadienio vakarą gaus Lena. Kuo geriau jai pasiseks – tuo didesnė nuolaida ir laimė pirkėjų lauks sekmadienį.

Miesto gyvenimo nemato ir šiomis akcijomis nepasinaudos Lietuvos atstovė E.Sašenko, nuo ryto laiką leidžianti Diuseldorfo arenoje. Po paskutinės generalinės repeticijos po pietų Lietuvos delegacija nusprendė nerizikuoti užstrigti kamščiuose ir liko laukti finalo arenoje.

„Evelina pasakė, kad norėtų pamiegoti, todėl mes pripūtėme čiužinį po stalu mūsų kambaryje, arenoje, ir dabar ji miega“, – informavo Lietuvos delegacijos atstovas Audrius Giržadas. Anot jo, ir paskutinė repeticija praėjo sėkmingai.

Grandioziniame vakarėlyje po finalo E.Sašenko neplanavo pasirodyti, nes anksti ryte išskrenda namo į Lietuvą. Jos lėktuvas iš Kopenhagos Vilniuje turėtų nusileisti apie 14 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius