Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai iš Diuseldorfo: prieš antrą pusfinalį – fanų šėlsmas ir rami Evelina Sašenko

Prieš kelias valandas iki antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio ketvirtadienio vakarą Diuseldorfo metro pradėjo virti muzikinės kovos, gerbėjai į areną važiavo ryškiai išsipuošę savo palaikomų šalių simbolika ir nesivaržydami linksminosi. 19 val. vietos laiku į areną atvyko ir Lietuvos delegacija su Evelina Sašenko, spinduliuojančia ramybe ir elegancija.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Paprasti Diuseldorfo gyventojai, kurie visiškai nesidomi „Eurovizija“, nori nenori galėjo išgirsti antrojo pusfinalio dainas, kurias garsiai traukė gerbėjai, metro važiuodami stebėti konkurso. Tačiau niekas nesipiktino – žmonės plačiai šypsojosi, o gerbėjai nevengė dainuoti ne tik savo, bet ir kitų šalių kūrinių. Regis, „Eurovizija“, nors ir skatina kiekvieną šalį kovoti už save ir išreikšti nacionalinį solidarumą, taip pat suteikia gerų emocijų ir savotiškai muzika suvienija skirtingas tautas.

Tarp įvairių šalių gerbėjų, atvykusių į areną stebėti antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio, dominavo Airijos ir Švedijos fanai – jie ryškiai apsirengę ir pasipuošę ėjo tiesiog būriais, garsiai šaukdami savo dainos žodžius.

Dvi gerbėjos pasirodė su originaliomis liemenėmis, susiūtomis iš megztų visų „Eurovizijoje“ dalyvaujančių šalių vėliavų – taip pat ir Lietuvos.

„Mezgėme jas keturis mėnesius“, – daug komplimentų sulaukusios moterys pasakojo apie savo pasiruošimą šiam konkursui.

Viso to nematė Lietuvos delegacijos atstovai ir Evelina Sašenko, kurie ramiai autobusu atvyko šalia arenos. Išlipusi iš autobuso, Evelina ramiai šypsojosi ir džiaugėsi besibaigiančia diena, kuri buvo skirta tik sau.

„Už ką sirgsiu – dar nežinau, pažiūrėsim, kokie bus rezultatai, ar kam nors balselis sudrebės“, – pajuokavo šį vakarą jau rami Lietuvos atstovė. Jos jau laukė arenoje, kur specialioje ložėje kartu su kitais finalo dalyviais ji buvo pakviesta stebėti, kurie 10 atlikėjų iš antrojo pusfinalio dainuos kartu šeštadienio vakarą didžiajame „Eurovizijos“ finale.

VIDEO: Evelina Sašenko atvyko stebėti antrojo "Eurovizijos" pusfinalio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius