-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susipažinkime: „braliukų“ latvių atstovai „Eurovizijoje“

Pirmajame konkurso pusfinalyje septynioliktoji pasirodys Lietuvai atstovaujanti Evelina Sašenko, o antrajame septynioliktus išvysime „braliukus“ latvius – kaimynams šįmet atstovauja vaikinų duetas „Musiqq“, atliksiantis dainą „Angel In Disguise“.
Latvių atstovai „Eurovizijoje“
Latvių atstovai „Eurovizijoje“ / eurovision.tv nuotr.

Kompozitoriaus ir grupės prodiuserio Marato Ogleznevo bei pagrindinio vokalisto Emilio Balcerio duetas dažniausiai atlieka R’n’B, soul bei hiphopo stiliaus muziką – pastarojo bus ir „Eurovizijai“ ruošiamame pasirodyme. 

Maratas muzikinę karjerą pradėjo grupėje „Device“, su kuria išleido net tris albumus ir apkeliavo kone visą Latviją. Grupei Maratas kūrė dainų tekstus bei muziką. Pastaroji iširo po dešimties metų gyvavimo. Emilis tuo metu dalyvavo įvairiuose muzikos konkursuose, iš kurių didžiausios sėkmės sulaukė Latvijos TV3 projekte „Chorų karai“, kur buvo raudonojo Liepojos choro generolas. Šiuo metu vaikinas baiginėja dvyliktą klasę vidurinėje mokykloje.  
 
Suvienyti jėgas ir vokalą vaikinai nutarė 2009-aisiais, kai Maratas viename Latvijos televizijos projekte išgirdo jam itin patikusį Emilio balsą. Jau pirmasis vaikinų susitikimas baigėsi keturių dainų įrašais, duetas nutarė pasivadinti subtiliai ir skambiai – „Musiqq“. 
 
Vos pradėjus bendradarbiauti pirmieji dueto kūriniai jau ėmė suktis Latvijos radijo stočių grojaraštyje, o itin populiariu hitu tapusi muzikantų daina „Abrakadabra“ net buvo nominuota kaip šalies geriausia metų daina. Pirmąjį ir kol kas vienintelį savo albumą duetas pavadino „This Is Just Music“ (liet. „Tai tik muzika“).
 
VIDEO: Musiqq - Angel in disguise (Latvia)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius