Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Susipažinkime: Maltos atstovas „Eurovizijoje“ Glenas Vella

Dar vienas šių metų „Eurovizijos“ pirmojo pusfinalio dalyvis – Maltai atstovaujantis Glenas Vella. Vaikinas konkurse atliks dainą „One Life“ ir scenoje gegužės 10-ąją pasirodys vienuoliktas.
Maltos atstovas „Eurovizijoje“
Maltos atstovas „Eurovizijoje“ Glenas Vella / eurovision.tv nuotr.

 Trankus G.Vella pasirodymas nacionalinėje atrankoje pelnė ir žiūrovų, ir specialiai sudarytos komisijos palankumą. Pastarojoje svečiavosi ir nusipelnęs Italijos dainininkas bei kompozitorius Riccardo Cocciante.

Šie metai atlikėjui svarbūs ne tik dėl galimybės dainuoti „Eurovizijos“ scenoje – Maltos muzikiniuose apdovanojimuose jis nominuotas geriausiu dainininku. Vaikinas taip pat ruošė „Vaikų Eurovizijos“ psirodymus, koncertavo Sicilijoje vykusiame renginyje „Top Sprint Awards“.

Maltoje G.Vella žinomas kaip daugelio radijo bei televizijos laidų garso takelių autorius, jo balsas šalies televizijoje dažnai skamba „už kadro“.

Besitęsiant muzikinei karjerai dainininkas pelnė ne vieną apdovanojimą. Vienas svarbesnių – Rumunijoje vykusiame „Golden Stag International“ festivalyje laimėtas žiuri įsteigtas prizas.  Muzikantas yra koncertavęs Egipte, Bulgarijoje, Kanadoje ir kitose šalyse. 

VIDEO: Glen Vella - One Life (Malta)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius