Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susipažinkime: Prancūzijai „Eurovizijoje“ atstovaus jauniausias pasaulio tenoras

Gegužės 14-ąją vyksiančiame šių metų „Eurovizijos“ finale pasirodys net 25 žemyno šalių atstovai, iš kurių penkiems suteikta teisė be kovos pusfinalyje varžytis dėl konkurso nugalėtojo vardo. Prancūzijai atstovaujantis Amauri Vassili – vienas iš jų. Vaikinas konkurso finale pasirodys vienuoliktas, jis atliks dainą „Sognu“.
Prancūzijos atstovas „Eurovizijoje“
Prancūzijos atstovas „Eurovizijoje“ / eurovision.tv nuotr.

Pranokti šį  21-erių metų jauniausiu pasaulio tenoru tituliojamą vaikiną būtų sunku, o jo talento užginčyti nepavyktų niekam. Jau pirmasis atlikėjo albumas tapo dukart platininis (parduota daugiau nei 200 000 kopijų, iš kurių net 50 000 buvo nupirkta Kanadoje, Pietų Afrikoje, Pietų Korėjoje bei Jungtinėje Karalystėje), taip pat jam teko dainuoti duetu su Katherine Jenkins (Didžiosios Britanijos popmuzikos žvaigžde, kurios sąskaitoje – net keturi milijonai parduotų albumų kopijų). 

A.Vassili konkurse dainuos gimtąja prancūzų kalba, korsikietiška tarme. Muziką dainai „Sognu“ kūrė kompozitoriai Daniel Moyne ir Quentin Bachelet, teksto autoriai – Jean-Pierre Marcellesi ir Julie Miller. „Sognu“ – kūrinys, leidžiantis A.Vassili talentui atsiskleisti.
 
VIDEO: Amaury Vassili - Sognu (France)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius