Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ apsisprendė: dalyvaus nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje

Jau nuo pavasario visus „Eurovizijos“ ir „The Roop“ gerbėjus kankino klausimas – ar jie pasiryš ir vėl dalyvauti šiame bene didžiausiame dainų konkurse. Daugybės palaikymo praėjusiais metais sulaukusi grupė jau turi atsakymą. Pirmadienį socialiniuose tinkluose pranešta, kad ji pasirodys nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale.
Marijanas Staniulėnas su grupe „The Roop“
Lietuva išrinko savo „Eurovizijos“ nugalėtoją: „The Roop“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Klausimas, kurį girdime nuo pat pavasario bus atsakytas dabar – mes apsisprendėme dalyvauti Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje. Turime dainą ir viziją. Tikimės, kad tai taps Euro-vizija“, – socialiniame tinkle naujieną pirmadienio rytą pranešė „The Roop“.

15min primena, kad 2020 m. nacionalinės atrankos laimėtojai „The Roop“ su nauja daina LRT sprendimu automatiškai patektų į 2021 m. atrankos finalą. Jie taip pat turėtų teisę pasirodyti po vieną kartą visuose atrankos etapuose.

Didžioji „Eurovizija“ kitąmet tikrai įvyks, tai yra patvirtinusi ją organizuojanti Europos transliuotojų sąjunga EBU. Numatyti keli galimi jos scenarijai, – kuris bus pasirinktas, priklausys nuo tuometės epidemiologinės situacijos.

Anksčiau ir pats Vaidotas 15min teigė, kad neturi jokių dvejonių – yra užtikrintai pasiryžęs atstovauti mūsų šaliai kitąmet.

„Todėl, kad čia yra kaip bet kokiose kitose varžybose – kėlinys dar neįvykęs, tiesiog atidėtas. O kadangi mes turime tokį didelį palaikymą iš žmonių, sulaukiame labai daug žinučių iš tų, kurie balsavo, ir tikrai jaučiame, kad daug žmonių norėtų, jog eitume toliau, mes irgi norime tvirtai pasakyti savo poziciją. Ne šiaip tylėti ir laukti, kas čia bus, bet pasakyti tvirtai – mes kitąmet tikrai labai rimtai, kaip ir šiais metais, pažiūrėtume į šį konkursą ir jau pradėtume link to dirbti“, – pažadėjo grupės „The Roop“ vokalistas.

Pavasarį kalbintas Vaidotas užtikrino, kad grupė jau tuomet turėjo idėjų, minčių netrūko, tiesiog reikėjo sulaukti sprendimo, o tada – pradėti dirbti ir tas idėjas išgvildenti. Vaidotas patikino, kad jis nėra iš tų atlikėjų, kurie konkursui ruošiasi paskutinę minutę. Prisiminė, kad ir šių metų „Eurovizijai“ pradėjo rengtis dar 2019-ųjų pradžioje.

„Mums reikia daugmaž metų, kad gerai pasiruoštumėme. Kiek žinau, kiti tiesiog likus mėnesiui ar dviems pradeda judėti ir galvoti – gal čia kokią dainą sukurti ar pasirinkti. Ne, mes žiūrime į šitą konkursą rimtai ir man atrodo, kad tai pajuto visą Lietuva, nes pirmą kartą istorijoje buvome išrinkti su tokia didele persvara“, – ryžtingai nusiteikęs tuomet kalbėjo V.Valiukevičius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pergalingas „The Roop“ pasirodymas alternatyviame Vokietijos konkurse: užėmė pirmą vietą

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizija“ tikrai įvyks – laukiama atrankų paraiškų, „The Roop“ garantuota vieta finale

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius