-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ukraina. Vasilijaus Lazarovičiaus daina „I Love You“ suvirpins milijonus širdžių (video)

Ukrainai Oslo scenoje atstovaus dainininkas Vasilijus Lazarovičius su daina „I Love You“. Atlikėjas kaip du vandens lašai panašus į „InCulto“ vokalistą Jurgį Didžiulį.
Eurovizija: ukrainietis V.Lazarovičius
„Eurovizija“: ukrainietis V.Lazarovičius / Eurovison TV nuotr.

VISOS „EUROVIZIJOS“ NAUJIENOS

Pamačiusios Vasilijaus įvaizdį, Lietuvos „Eurovizijos“ gerbėjos patyrė lengvą šoką. Jurgis Didžiulis, kurio savita šukuosena galėjo tapti dideliu pliusu Osle, turi tiesioginį konkurentą. Nežinia, kuris iš dviejų basagalvių pelnys daugiau merginų simpatijų, nes lyriška Vasilijaus daina tikrai patiks daugeliui romantikos mėgėjų. Ar sugebės ukrainiečių lyriką permušti kolumbietiškas Jurgio temperamentas?

Baritonas V.Lazarovičius jau seniai Ukrainoje garsėja kaip stipraus ir sodraus balso dainininkas. 29 metų P.Čaikovskio muzikos akademijos studentas yra dainavęs Michailo Finbergo Baltarusijos orkestre.

Dainą „I Love You“, kuri surinko daugiausia komisijos ir žiūrovų balsų, parašė vokietis Brandonas Stone'as ir ukrainietė Olga Jarinič.

Nors šalis „Eurovizijoje“ dalyvauja tik 7 metus, jau gali pasigirti puikiais rezultatais. 2004-aisiais pergalę „Eurovizijoje“ Ukrainai atnešė Ruslana su kūriniu „Wild Dances“. 2007 metais Verka Serduchka su komiška daina „Dancing Lasha Tumbai“ buvo per žingsnį nuo pergalės ir pasiekė antrą vietą. 2008 metais  Ani Lorak su daina „Shady Lady“ taip pat užėmė antrą vietą. Praėjusiais metais ukrainietė Svetlana Loboda su daina „Be My Valentine!“ užėmė 12 vietą.

Pateikiame dvi Vasikijaus dainas ir sveikinimą moterims Kovo 8-osios proga, kad susidarytumėte objektyvų įspūdį apie šį atlikėją.


 

VIDEO: Vasyl Lazarovich congratulates all women with International Women's Day

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius