Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos atstovė „Eurovizijoje“ vaizdo klipą filmuos Černobilyje (video)

Ukrainos atstovė šių metų „Eurovizijoje“ dainininkė Alyosha planuoja nufilmuoti savo dainos „Sweet People“ vaizdo klipą Černobilyje, kur 1986 metais įvyko atominės elektrinės tragedija, praneša Oikotimes.com.
Ukrainos atstovė „Eurovizijoje“ Alyosha
Ukrainos atstovė „Eurovizijoje“ Alyosha / „Scanpix“ nuotr.

Atlikėja yra įsitikinusi, kad pasaulio lyderiai yra pajėgūs išspręsti daugumą globalinių problemų, bet jiems trūksta politinės valios. Alyosha tikisi, kad jos daina ir vaizdo klipas pasieks visus tuos, kurie priima pasaulio politinius sprendimus, ir paskatins juos imtis veiksmų dėl globalinių aplinkos problemų.

Vaizdo klipas bus pirmas Alyosha'os žingsnis, realizuojant jos ekologinį planą, kuriuo ji planuoja įgyvendinti visą eilę projektų, atkreipdama dėmesį į globalinę atsakomybę dėl aplinkos apsaugos. Daugumą projektų žurnalistams ir „Eurovizijos“ gerbėjams Alyosha pristatys, atvykusi į Oslą gegužės pabaigoje.

„Eurovizija“ yra mylima milijonų europiečių daugiau nei 40-yje šalių. Dėl augančio susidomėjimo ir šio konkurso populiarumo „Eurovizija“ yra puiki vieta atkreipti dėmesį į svarbias globalines problemas, kurios paveikia mūsų kasdienį gyvenimą ir keičia mūsų ateitį. Tikiuosi, kad mūsų ekologinė programa primins europiečiams ir pasaulio lyderiams apie jų pareigą ne tik kalbėti apie aplinkos apsaugą, bet ir daryti konkrečius žingsnius“, – sakė Ukrainos atstovė „Eurovizijoje“ Alyosha, kuri gimė vos po poros savaičių nuo Černobilio katastrofos.

„Černobilio tragedija yra vienas tamsiausių puslapių mano šalies istorijoje, tačiau yra daug černobilių, kurie dar gali įvykti kitose šalyse, todėl reikia imtis konkrečių veiksmų globaliniu lygiu. Mes į savo vaizdo klipą įdėjome jaudinančių vaizdų iš Černobilio tragedijos, nes jie yra labai paveikūs ir gerai primena, prie ko „mielų žmonių“ („sweet people“) nerūpestingumas, neatsakingumas ir neveiksnumas gali privesti.“

Oficialiai vaizdo klipą planuojama išleisti balandžio 23 dieną.

VIDEO: Alyosha - Sweet People (Ukraine)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius