-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vienas įspūdingiausių turo momentų: Rumunijoje „InCulto“ buvo apipilti gėlėmis

„InCulto“ tęsdama reklaminį-koncertinį turą „InCulto ACME Eurovision Tour“ antradienį lankėsi Rumunijos sostinėje Bukarešte, kur surengė vienus įspūdingiausių savo pasirodymų viešose erdvėse. Koncertuodami Bukarešto aikštėse, grupė sukėlė tokį efektą, kad praeiviai gatvėse pirko ir mėtė ant muzikantų gėles.
„InCulto“ Rumunijoje
„InCulto“ Rumunijoje / „Clinic 212“ nuotr.
„Clinic 212“ nuotr./„InCulto“ Rumunijoje
„InCulto“ Rumunijoje

Grupė taip pat surengė koncertą statybininkams ir buvo persekiojama turisčių delegacijos iš Olandijos. Į Balkanus „InCulto“ atskrido „airBaltic“ reisu su 280 kg viršsvorio, nes atsivežė 10 000 kompaktinių plokštelių su „Eastern European Funk“ daina, skirtų Balkanų šalių žmonėms. Penktadalį šio kiekio grupė jau išdovanojo Rumunijos sostinės senamiestyje.

Muzikantai Rumunijoje per dieną davė du interviu televizijos kanalams RTVR ir RTVR ir apsilankė prie buvusio Rumunijos diktatoriaus Nicolae Ceauşescu rūmų – vieno didžiausių administracinių pastatų pasaulyje. Grupę labai pradžiugino tai, kad Rumunijos TV eteryje ji pasirodė visiškai gyvai, nors buvo spaudžiami koncertuoti su fonograma.
 

„Clinic 212“ nuotr./„InCulto“ Rumunijoje
„InCulto“ Rumunijoje

„Galima susidaryti įspūdį, kad Rumunija yra chaotiška šalis, tačiau radome puikius žmones ir labai gražias vietas. Šis kraštas tikrai papuošė mūsų turą”, – sakė „InCulto“ narys Aurelijus Morlencas.

Vakar grupė lankėsi Sofijoje (Bulgarija), šiandien, gegužės 6 d., jie gros Serbijos sostinėje Belgrade, rytoj, gegužės 7 d., Liublijanoje (Slovėnija), gegužės 8 d. „InCulto ACME Eurovision Tour“ dainos reklaminį turą po Balkanus baigs Zagrebe (Kroatija).

Jau kitą savaitę  „InCulto“ su savo turu sugrįš į Lietuvą ir surengs išleistuvių koncertus gegužės 13-15 dienomis Kaune, Klaipėdoje ir Vilniuje, kur taip pat pristatys ir savo naująją kompaktinę plokštelę – „Eastern European Funk“.

InCulto ACME Eurovision Tour:

04.13 – 04.17 Armėnija, Gruzija
04.20 – 04.22 Ukraina
04.23 – 04.25 Olandija
04.29 – 04.29 Danija
04.30 – 05.01 Latvija
05.03 – 05.04 Rumunija
05.05 – 05.06 Bulgarija
05.07 – 05.08 Kroatija, Serbija, Slovėnija
05.11 – 05.12 Estija
05.13 – 05.15 Lietuva

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius