Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Matačiūnaitė dalyvavo „Eurovizijos“ atidarymo ceremonijoje: „Raudonu kilimu žengiau pirmąkart“

Sekmadienį Kopenhagoje, Danijoje, iškilmingai paskelbtas šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurso startas: visi jau kitą savaitę konkurse dainuosiantys atlikėjai bei šalių delegacijų atstovai raudonu kilimu žengė į Kopenhagos rotušę, kur vyko konkurso atidarymo ceremonija. Raudonu kilimu į Kopenhagos rotušę žengė ir Lietuvos atstovė Vilija Matačiūnaitė.
Vilija Matačiūnaitė ir Šarūnas Kirdeikis
Vilija Matačiūnaitė ir Šarūnas Kirdeikis / Andres Putting (EBU) nuotr.

Kartu su V.Matačiūnaite atidarymo ceremonijoje dalyvavo ir drauge scenoje jau ketvirtadienį pasirodysiantis Šarūnas Kirdeikis bei Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas. 

Visus „Eurovizijos“ dalyvius sveikino greta rotušės susirinkusi konkurso gerbėjų minia: šimtai gerbėjų dainininkus sveikino aplodismentais ir palaikymo šūksniais, gausus žurnalistų iš viso pasaulio būrys dainininkų klausinėjo apie artėjantį konkursą.

Pirmoji raudonu kilimu žengė pernai „Eurovizijoje“ pergalę Danijai išplėšusi gražuolė Emmelie de Forest. Po jos – Švedijos, Izraelio, Nyderlandų, Juodkalnijos atstovai. Lietuviai gerbėjams pasirodė šeštu numeriu. 

Vilija Matačiūnaitė ant raudonojo kilimo parodė išties originalų stilių: ceremonijai pasipuošė balerinos tipo juodu sijonu, prie kurio priderino striukę ir... spalvingą kepuraitę nuo saulės. Veidą ji slėpė po tamsintais akiniais. Tuo tarpu pagrindiniu Š.Kirdeikio aksesuaru tapo mažytė Lietuvos vėliavėlė. 

Andres Putting (EBU) nuotr./Vilija Matačiūnaitė
Andres Putting (EBU) nuotr./Vilija Matačiūnaitė

„Tai pirmas kartas, kai aš žengiu raudonu kilimu. Dažniausiai aš dainuoju“, – juokavo V.Matačiūnaitė. Žurnalistams ji pasakojo, kad jaučiasi pasiruošusi savo pasirodymui „Eurovizijos“ scenoje ir jo laukia su nekantrumu. 

Kiti dainininkai taip pat pasirūpino savo apranga: ant raudono kilimo demonstravo prabangias vakarines sukneles, smokingus ir originalius kostiumus. 

Andress Putting (EBU) nuotr./„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija
Andress Putting (EBU) nuotr./„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius