Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

12-metė brazilė nuo gimimo nekirptus plaukus žada parduoti už 14 tūkst. litų

12-metė Natasha Moraes de Andrade, gyvenanti Rio de Žaneire, yra pasiryžusi parduoti savo niekada gyvenime nekirptus plaukus už 14 tūkst. litų. Mergaitės plaukai siekia daugiau kaip pusantro metro – 1,57 cm, jie vos keliais centimetrais trumpesni nei pačios Natashos ūgis.
Natasha Moraes de Andrade su mama Catarina
Natasha Moraes de Andrade su mama Catarina / Kadras iš „YouTube“

Daugiau Natashos nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

Kas savaitę mergaitė sunaudoja po buteliuką šampūno, o juos iššukuoti trunka po valandą per dieną, rašo dailymail.co.uk.

Natasha vaikščiodama turi prisilaikyti savo plaukus, o kai sėdaisi – pasideda juos ant kelių.

Nors Rio de Žaneire kartais kaitina net 40 laipsnių karštis, Natashos šeima negali įsigyti ventiliatoriaus, nes jis kaipmat įtrauktų ilgakasės plaukus.

Natashos mama, 42-ejų Catarina, sakė, kad daugybė žmonių jai pataria niekada nekirpti dukrai plaukų, nes jie labai gražūs – ilgi, tvirti, purūs. Tačiau dabar motina ragina savo dukrą nusikirpti plaukus, nes tai jau trukdo normaliai gyventi.

„Ji yra kaip kalinė – eina tiesiog į mokyklą ir atgal. Ji negali leisti laiko taip, kaip kiti jos bendraamžiai – daug kam plaukai trukdo, pavyzdžiui, sportuoti, šokti ir pan.“, – sakė Catarina. Nors Natasha gyvena šalia paplūdimio, tačiau maudytis vėsiame vandenyje negali – jūros vanduo pažeidžia plaukus ir juos išvalyti trunka net kelias valandas.

Taip pat motina pripažino, kad dukters plaukų priežiūra šeimai gana brangiai atsieina – šampūnui kasmet išleidžiama per 1 600 litų.

„Man labai patinka mano ilgi plaukai ir labai liūdėsiu, kai jų nebeturėsiu. Tačiau jais rūpintis darosi jau nebepakenčiama, – sakė Natasha. – Tikiuosi juos parduoti už 14 tūkst. litų ir už gautus pinigus atnaujinti savo kambarį.“

Natasha planuoja plaukus trumpai nusikirpti prieš naujus mokslo metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius