Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15 paprastų būdų, kaip nepratariant nė žodžio pasakyti „aš tave myliu“

Kartais atrodo, kad vien imti ir pasakyti „aš tave myliu“ nebeužtenka – mylimam žmogui norisi ne tik kartoti šiuos žodžius, bet ir palepinti maloniomis smulkmenomis. „Betty Confidential“ siūlo pasinaudoti 15 paprastų patarimų, kurie jūsų mylimą žmogų privers nusišypsoti.
Ji ir Jis
Ji ir Jis / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Meilė Santykiai

1. Padėkite atlikti smulkius darbus, kuriems patys niekaip neprisiruošia. Paimkite drabužius iš valyklos, pripildykite šaldytuvą daržovėmis, įrėminkite nuotrauką, kuri ant stalo mėtosi dar nuo tada, kai pradėjote susitikinėti, sutvarkykite girgždančias duris ar pan. Tai tikrai bus pastebėta ir įvertinta.

2. Įdėkite mielą raštelį į krepšį/rankinę. Darbe arba sporto klube atrastas mylimojo raštelis garantuotai privers nusišypsoti.

Kas gali būti geriau už romantišką mylimo žmogaus laiškelį, kai diena darbe atrodo nepakeliamai sunki?

3. Savo namuose padėkite jaustis kaip namie. Jeigu gyvenate atskirai, savo bute raskite vietos daiktams, prie kurių antroji pusė yra pratę ar mėgsta, pavyzdžiui, tam tikros firmos šampūnas, alus šaldytuve ar pan.

4. Elektroniniu paštu nusiųskite mielą atviruką arba meilės laiškelį. Kas gali būti geriau už romantišką mylimo žmogaus laiškelį, kai diena darbe atrodo nepakeliamai sunki?

5. Įrašykite mėgstamiausių dainų miksą. Taip, tai skamba kaip banali seniena, tačiau iš tiesų juk labai smagu klausyti muzikos, kurią specialiai jums išrinko mylimas žmogus.

6. Padarykite pusryčius. Tai nebūtinai turi būti pusryčiai lovoje ar kas nors prabangaus – paprasta kiaušinienė ar blyneliai tikrai pamalonins ilgiau pamiegoti mėgstančiuosius.

7. Atkurkite pirmąjį pasimatymą. Kas gali būti romantiškiau nei pasimatymas toje vietoje, kur susipažinote, nuėjote per pirmąjį pasimatymą, pirmą kartą pasibučiavote ar pan.? O jei dar apsirengsite taip pat, kaip aną kartą... Prisiminkit, ką tuo metu galvojote vienas apie kitą, kaip jautėtės ir kiek nuostabių dalykų jūsų gyvenime nutiko nuo tos dienos iki dabar.

Jis ir Ji
Jis ir Ji

8. Įrėminkite jųdviejų nuotrauką. Šiais technologijų laikais nieko nenustebinsi su mylimojo nuotrauka telefone, kompiuteryje ar ant „Facebook“ sienos, bet gal verčiau tą, kuri labiausiai patinka, įrėminkite ir padėkite kurioje nors namų vietoje, kur dažnai būtų galima ją pamatyti?

9. Paklokite lovą. Jei gyvenate atskirai, praleidę naktį pas antrąją pusę ryte gražiai paklokite lovą, išpurenkite pagalves – grįžus namo po darbo bus smagu vėl į ją įkristi.

10. Palengvinkite kasdienį gyvenimą. Galbūt jis jau ne vieną mėnesį vaikšto su sulūžusiu skėčiu, o ji niekaip neranda savo raktų? Nupirkite ką nors, kas išspręstų šią problemą – naują skėtį, raktų pakabuką ar pan.

Kai dėl kokių nors priežasčių negalite kurį laiką matytis, pagaliau susitikę parodykite, kaip vienas kito pasiilgote.

11. Pasiūlykite nuveikti ką nors, ko nori būtent antroji pusė. Lyg tarp kitko pasiūlykite nueiti į jo/jos mėgstamiausią restoraną, barą ar boulingo klubą. Pasiūlykite tai dar prieš tai, kol to nepadarė pati antroji pusė.

12. Pasakykite komplimentą prie kitų žmonių. Juk taip smagu, kai mylimas žmogus tave pagiria, o jei dar tai padaro girdint kitiems žmonėms, efektas yra dar didesnis.

13. Laikykitės už rankų. Net jeigu tiesiog namuose žiūrite televizorių.

14. Padėkokite už pagamintą maistą. Atrodo, labai paprastas dalykas, tačiau dažnai užmirštama pasakyti paprastą ačiū antrajai pusei už vakarienę. Jei ne žodžiu, tai padėkokite elgesiu – išplaukite indus, ypač jeigu vakarienę pagaminti užtruko ilgai.

15. Kai būnate atskirai ilgesnį laiką, suorganizuokite romantišką susitikimą. Kai antroji pusė išvažiuoja kelioms dienoms ar dar ilgiau į kokią nors komandiruotę arba dėl kokių nors kitų priežasčių negalite kurį laiką matytis, pagaliau susitikę parodykite, kaip vienas kito pasiilgote. Tam puikiai tiks gėlės, šampanas, balionai, saldainiai ar bet kas kitas, kas jūsų antrąją pusę pradžiugintų.

Jis ir Ji
Jis ir Ji

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius