-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„2 minutės šlovės“ naujasis sezonas atidarytas! (nuotraukos)

Audringais aplodismentais ir garsiais šūksniais LNK studijoje sekmadienio vakarą buvo pradėtas antrasis šou „2 minutės šlovės“ sezonas.
Arūnas Valinskas demonstravo hipnozės sugebėjimus
Arūnas Valinskas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Publika šiltai sutiko žiuri narius: vienintelę moterį komisijoje Violetą Tarasovienę, kurios salėje palaikyti atėjo Vilius Tarasovas, taip pat vyrus Vitalijų Cololo, Algį Ramanauską ir komisijos naujoką Arūną Valinską.

„Vienas už visus“ – tokiu šūkiu ir lietuviškai perdainuota daina „All for one“ „El Fuego“ dainininkai pasveikino susirinkusiuosius ir komisiją.

Pirmieji naująjį projekto sezoną prisistatė šokių grupė UHM iš Utenos. Trys vaikinai teigė norintys „išplaukti į platesnius vandenis“. Jump stiliaus šokį uteniškiai rodė apsirengę baltai. V.Tarasovienė nepagailėjo trijulei pirmojo „ne“ šį sezoną – ji tikino, esą vaikinams pritrūko repeticijų. Cololo juokavo, kad baltai steriliai apsirengę vaikinai laidos ritmui tinka, o  A.Valinskas pasiūlė grupei pasivadinti „Utenos šokliukais“.

Vėliau į sceną lipo iš salės atėjęs praėjusio sezono žiūrovų favoritas Mozė. Trumpai papasakojęs, kaip leidžia vasarą, vaikinas pradėjo rodyti triuką su besisukančiomis lėkštėmis, bet tuomet nutarė papasakoti, kaip vienas žmogus tapo ministru pirmininku. Tačiau papasakojęs istoriją apie bepročius, Mozė beveik buvo išvestas iš studijos – tuo nutarė pasirūpinti A.Valinskas ir Cololo. „Toks jausmas, kad Mozė išėjo į dykumą ir ten klaidžios dar 40 metų“, – pasirodymą vertino A.Valinskas.

Šįsyk laidoje nutiko išties neeilinis dalykas – į dalyvių gretas stojo komisijos narys A.Valinskas. Jis nutarė pabūti cirkininku ir pademonstruoti viešai savo gebėjimą hipnotizuoti žmones. Tam, kad įrodytų, jog savanorė užhipnotizuota, vienas iš politiko asistentų užlipo moteriai ant pilvo. „Štai ką valdžia gali padaryti su paprastu Lietuvos piliečiu“, – ironizavo laidos vedėjas Vytenis Pauliukaitis. Asistentams nusiėmus kaukes paaiškėjo, kad tai magijos teatro „DiArchy“ aktoriai.

Papildyta 21.01 val.: Dar vieni naujojo sezono dalyviai – akrobatai iš Visagino Dmitrijus ir Ana. Jie kartu treniruojasi 6 metus. Atėję į laidą visaginiečiai kalbėjo rusiškai, tad A.Valinskas padirbėjo vertėju. Po įspūdingo akrobatų pasirodymo neliko abejingų – plodami atsistojo ir A.Valinskas bei V.Tarasovienė.  „Matau jus finale, duok Dieve, kad visi pasirodymai šiame šou būtų tokie stiprūs“, – linkėjo A.Ramanauskas. Finalo visaginiečiams linkėjo ir V.Tarasovienė, ji porą iš karto titulavo savo favoritais. Komisija po „trys keturi“ vienbalsiai ištarė „taip“.

Nusigriebęs akordeoną į sceną žengė praėjusį sezoną „2 minutės šlovės“ pasirodęs Augustinas. Jo aukšto lygio pasirodymą įvertino tiek publika, tiek komisija. 

Atėjo A.Ramanausko šlovės minučių eilė – jo talentu buvo įvardytas „gebėjimas viską nufilmuoti pirmu dubliu“.

Trečiasis naujojo sezono dalyvis – Vaidas iš Visagino, kuris mėgsta šokti ir „beatboxinti“. „Noriu įrodyti, kad talentų yra ir mažesniuose miestuose“, – įsitikinęs vaikinas. Jis pradėjo pasirodymą „beatboxindamas“ pagal liaudies melodiją, o ją vėliau pakeitė Lady GaGos ir „Black Eyed Peas“ kūriniai. V.Tarasovienei pasirodė, kad Vaido pasirodymą trikdė šokėjai ir užgožė muzika, o, pavyzdžiui, Cololo šou patiko.

Kiti sceną užėmė šokių grupė „Time to show“. Praėjusiais metais kauniečiai jau dalyvavo projekte. Auksinėmis kaukėmis pasipuošę šokėjai parodė išties įsimenamą šokį. A.Valinskas linkėjo kauniečiams rasti dainininką ir su juo surengti tokį efektingą pasirodymą, kaip kad darydavo Michaelas Jacksonas.

Papildyta 21.41 val.: Bankininkė iš Vilniaus Vytautė Bartkevičiūtė – dar viena naujojo sezono dalyvė.  Mergina pagrindinio projekto prizo – 40 tūkst. Lt  – ketina siekti dainuodama. Vilnietė atliko Esmeraldos ariją, tačiau kūrinys gerokai viršijo dvi minutes, o komisijos nariai nebuvo sužavėti. Ypač sunkiai kūrinio klausėsi V.Tarasovienė. Jos nuomone, Vytaute šou turėtų pasirodyti dar po kelerių metų repeticijų.

Merginą scenoje pakeitė dar viena praėjusio sezono žvaigždė Egidijus Darulis, puikiai įvaldęs muzikavimą dambreliu. Jam scenoje pagelbėjo dukra – atliko improvizuotą šokį. Šįsyk komisija  negailėjo pagyrų. A.Valinskas pasinaudodamas padėtimi pakvietė E.Darulį dalyvauti vieno muzikinio kūrinio įraše. Pirmą sezono laidą vainikavo darsyk „El Fuego“ sudainuota daina „Vienas už visus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius