-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„2 minutės šlovės“ superfinalas: kam atiteks 40 tūkstančių litų?

Sekmadienio vakarą LNK laida „2 minutės šlovės“ įžengs į paskutinįjį, kovingiausią projekto etapą – superfinalą, kuriame vienam dalyviui atiteks solidus projekto prizas – net 40 tūkstančių litų.
LNK laidos „2 minutės šlovės“ dalyvis Ilja
LNK laidos „2 minutės šlovės“ dalyvis Ilja / LNK nuotr.

Nuo pat rugsėjo mėnesio daugiau nei du šimtai skirtingų šalies kolektyvų ir atlikėjų išmėgino savo kelią į šlovę. Vieniems jis buvo trumpas ir baigėsi ties pirmuoju etapu, kitiems užtruks iki ateinančio sekmadienio vakaro ir baigsis aršia kova dėl  pagrindinio prizo.

Laidoje pasirodys ne tik milžiniško žiūrovų palaikymo sulaukę unikalaus balso savininkas Ilja Aksionovas, akloji solistė Lidija Gurova, visaginiečiai akrobatai Ana ir Dmitrijus, bet ir itin griežtą projekto komisiją nustebinęs būrys puikiai dainuojančių „Hey“ merginų ir laidos atradimas – dainuojantis Mingės kaimo ūkininkas Mindaugas Mišeikis. Vaikinui finalinėje kovoje padės mišrus choras „Klaipėda“.

Savo balsą ypatingai saugo ir Virgilijaus Noreikos auklėtinis Kasparas Damulis, sekmadienio vakarui ruošiantis specialų pasirodymą, kuriame virs čigonu. Jaudulio dėl superfinalo neslepia ir birštonietė Džesika Šyvokaitė: „Truputį sergu, bet superfinalui ruošiuosi iš visų jėgų ir stengsiuosi nenuvilti tų, kurie mane viso projekto metu taip palaikė“.

Intensyviai repetuoja ir Kauno šokių kolektyvas „Time to show“, kuris vadovaujasi senu geru principu: „Svarbiausia ne laimėti, o dalyvauti“. Optimistiškai nusiteikę kauniečiai vis dar gyvena šventinėmis nuotaikomis, mat prieš kelias savaites šokių kolektyvas atšventė savo pirmąjį gimtadienį.

Kas taps projekto „2 minutės šlovės“ nugalėtoju ir laimės pagrindinį 40 tūkstančių litų prizą? Didžiausia metų atomazga - jau šį sekmadienį 19 val. tiesiogiai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius