Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

23-ąjį gimtadienį švenčianti Neringa Šiaudikytė: „Grožio procedūroms ir operacijoms amžiaus cenzo nėra“

Gimtadienis – nuostabi šventė, kuomet tave dėmesiu ir dovanomis apiberia draugai, artimieji ir mylimieji. Diena, kuomet pamiršti rūpesčius ir šypsaisi nuo ausies iki ausies. Štai savo 23-ąjį gimtadienį švenčianti merginų grupės „Naujos pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė savo šventę nusprendė švęsti scenoje – pati dainuodama ir klausydama kaip jai dainuoja draugai. Tačiau šios linksmybės tik vakare, o kol kas portalui Žmonės.lt dainininkė papasakojo apie savo gimtadienio tradicijas, prabėgusius metus, grožį, šou pasaulį ir, žinoma, meilę.
Neringos Šiaudikytės gimtadieninio koncerto akimirka
Neringos Šiaudikytės gimtadieninio koncerto akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Mergina patikino, kad nėra iš tų, kurios bijo žvilgtelėti į kalendorių ir nepradeda liūdėti prisiminusi savo metus. Visiškai priešingai – ji kiekvieną savo gimtadienį būtinai švenčia.

„Turiu vieną gimtadienio tradiciją, kuri yra išlikusi nuo mano pirmojo, mamos surengto gimtadienio. Nuo to laiko, esu įpratusi, kad  gimtadienis – šventas reikalas ir mes juos visus švenčiame, – portalui Žmonės.lt pasakodama juokėsi dainininkė. – Dabar man sukako 23-eji metai ir nebuvo nei vieno gimtadienio, kurio nebūčiau šventusi.“

Nors daugumai ir atrodo, kad grupė „Naujos pupytės“ spindi prabanga ir glamūru, Neringa tikino, kad visi jos gimtadieniai buvo nepaprastai paprasti. Ji niekuomet netroško didžiulės puotos, o tik šalia esančių artimųjų. 

Neringa `iaudikytė su mylimuoju Tomu Uroaka
Neringa Šiaudikytė su mylimuoju Tomu Uroška

„Iš tiesų, kažkokių didžiulių puotų ar kelionių į užsienį gimtadienio proga tikrai nedarydavau ir, manau, nedarysiu. Visuomet švenčiu Lietuvoje, su šeima, draugais ir artimaisiais. O ir kiekvienas gimtadienis būna savaip smagus. Šiaip, geriausiai kažkodėl prisimenu savo 6-ąjį gimtadienį: nuo dovanų iki draugų, kurie atėjo manęs pasveikinti. Jis itin ryškiai įsirėžė mano atmintyje“, – portalui Žmonės.lt pasakojo N.Šiaudikytė.

Tačiau šį gimtadienį Neringa vis tik nusprendė atšvęsti išskirtinai. Ne tyliai ir jaukiai namie, o... koncertuodama pati ir klausydama jos kolegų, scenos draugų atliekamų dainų. „Nusprendžiau šį savo gimtadienį daryti  „Mojo Lounge“. Šį kartą norėjau savo gimtadienį atšvęsti vakarėlyje-tūse. Tuo pačiu gimė idėja, kad galbūt, jei jau tokia proga, reikia padainuoti. Taigi, nusprendžiau surengti solo koncertą. O iki šiol savo gimtadienį švęsdavau tai viešbučio restoranuose, tai namuose, tai prie ežero ar dar kur nors. Trumpai tariant – šiandien pasilinksminsime“, – šypsojosi dainininkė.

23-jų metų merginai dažnas pasakytų, kad didieji gyvenimo darbai dar prieš akis. Panašu, kad daug ir didelių darbų laukia ir Neringos, tačiau pasiteiravus koks jos nuveiktas darbas, anot dainininkės, kol kas yra didžiausias, ji patikino – karjera.

Naujos pupytės
„Naujos pupytės“

„Didžiausias darbas man, trumpai tariant,  muzikinio gyvenimo kelio, karjeros posūkis ir pats atėjimas į šou pasaulį. Kelias nebuvo trumpas, priešingai. Aš visada turėjau tikslą – didžiąją sceną – kurio siekiau. Tai buvo svarbesnis mano darbas, nei, tarkim, pareigos, mokslai ir panašiai. Tai buvo mano didžiausia svajonė, kuriai atidaviau visą savo laiką ir pastangas bei nuo ryto iki vakaro apie tai galvojau. Nesakau, kad kažko didelio jau pasiekiau, bet tai– didžiausias mano nuveiktas darbas iki 23-ųjų metų“, – šypsojosi Neringa ir suskubo patikinti, kad šou pasaulis, kurį ji pamatė, jos nei kiek neišgąsdino.

„Manau, kad šou pasaulis mane išgąsdinti beveik neturi šansų. Žmogaus, kuris turi stiprų charakterį ir nuostatas, nelabai kas gali nustebinti, ar išgąsdinti“, – it kirviu nukirto atlikėja.

Neringa `iaudikytė ir Martynas Kavaliauskas
Neringa Šiaudikytė ir Martynas Kavaliauskas

Neringos, rodosi, neišgąsdino ir neseniai nuvilnijusi kritikos banga, neva itin jauna mergina neturėtų darytis plastinių operacijų ar kitų grožio procedūrų. Tačiau dainininkė ne pėsčia ir visiems kritikams seniai paruošusi atsakymą, kuris skamba maždaug taip – Carpe Diem.

„Aš galvoju labai paprastai, jei lauksiu dar dvidešimt metų, tai... Pirmiausiai, nežinau, ar aš tiek išgyvensiu. O antra, niekas nežino kaip ten kas atrodys po tų 20-ies metų. Kas liečia sveikatą ar estetinį grožį, laikausi nuomonės, kad reikia gyventi šia diena. Čia nėra jokio amžiaus cenzo. Taigi, jei yra kažkokia bėda, problema – estetinė ar sveikatos – ją reikia šalinti dabar, o ne po dešimt ar dvidešimt metų. Kas būtų, jei vėžio nesioperuotumėme iš karto?  Visa kritika, manau, yra nepamatuota“, – portalui Žmonės.lt sakė Neringa.

Jūsų dėmesiui – Neringos Šiaudikytės daina „Man gera“:

VIDEO: Neringos Šiaudikytės daina „Man gera“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius