-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„24 valandas“ ves trys patyrę kriminalistikos veteranai

Lapkričio 16-ąją per LNK startuos naujas, pagal originalų formatą sukurtas socialinis realybės šou projektas „24 valandos“.
Stasys Petraitis
Stasys Petraitis / LNK nuotr.

Jis bus transliuojamas keturis kartus per savaitę. Laida suteiks progą LNK žiūrovams į kasdien Lietuvoje gausėjančias nelaimes bei nusikaltimus pažvelgti ne žurnalisto, o tikro operatyvininko, kriminalisto akimis. Laidos kūrėjas – prodiuserinė kompanija „Just TV“ šiai sudėtingai misijai atlikti surinko komandą iš patyrusių kriminalistikos veteranų.

Šie vyrai – Lietuvos kriminalinės policijos žvaigždės, savo gyvenimą paskyrusios sunkiai ir rizikingai tarnybai – kovai su nusikalstamumu. Per savo ilgą tarnybos laiką jie, būdami savo srities asais, atskleidė ne vieną nusikaltimą, susekė ir išsiuntė kalėti daug įstatymo laužytojų. 

Dabar jie, spręsdami konkretaus žmogaus nelaimę, pasiekiami plačiai visuomenei. Garbinga trijulė – buvęs Panevėžio rajono kriminalinės policijos viršininkas, Panevėžio rajono policijos komisariato viršininko pavaduotojas Stasys Petraitis, buvęs Klaipėdos miesto 3-iojo policijos komisariato viršininkas Petras Kolyško ir buvęs Alytaus apskrities policijos komisariato ONTT komisaras Vytautas Raškauskas.

Žiūrovai turės progą iš arti pamatyti, kaip tiriamas nusikaltimas, kaip einama karštais pėdsakais, sulaikomi įtariamieji. Veteranai padės į laidą besikreipiantiems rasti sprendimą jų neįprastoje situacijoje. Ne kartą apdovanoti už puikią tarnybą, „24 valandų“ herojai dalinsis savo patirtimi ir gyvenimo išmintimi. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius