Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandos“: dūžtantys jaunų merginų gyvenimai

Sakoma, kad vaikai – mūsų visuomenės veidrodis. Jeigu iš tikrųjų yra taip, kažkas su mūsų visuomene, bent dalimi jos, labai blogai. LNK laidoje „24 valandos“ – sukrečiančios, šokiruojančios ir verčiančios susimąstyti paauglių merginų išpažintys. Jas vienija vaikystės tragedija – nedarni šeima.
Egidijus Knispelis
Egidijus Knispelis / LNK nuotr.

Prasčiau apsirengusios, su pažeistu savivertės jausmu. Ir vien dėl to nusipelniusios bendraamžių patyčių. Alkoholis, narkotikai – šioms jaunoms merginoms ne iš pasakojimų pažįstami kvaišalai. Muštos tėvų, skriaustos mamų, jos savo širdyse brandino neapykantą.

„Buvo šilta birželio diena. Vidurdienis. Goda skubėjo į klasikinių šokių būrelį, kai netikėtai į troleibusą, kuriuo važiavo, įlipo dvi merginos. Pažinojo jas. Viena iš jų – prieš kelis mėnesius šešioliktąjį gimtadienį atšventusi Silva. Tačiau didžiausią baimę Godai kėlė kita, pusmečiu jaunesnė Sandra, tų pačių globos namų, kuriuose gyveno Goda, auklėtinė. Kai Kaune, šeštojo forto rajone, prie Nemuno šlaito, vidury dienos dvi merginos tempė į miškelį liesutę Godą, šunis vedžiojantys miestelėnai ir į prekybos centrus skubantys miegamojo rajono gyventojai liko abejingi. Vėliau Goda išgirdo, jog buvo baudžiama kaip skundikė. Nors, tikino, niekam Sandros neskundusi. Egzekuciją stebėti merginos pasikvietė liudininkus. Vaikinus, su kuriais draugavo. Jie nesikišo, tik atokiai, nuo kalniuko stebėjo, kaip „smaginasi“ draugės. Beje, viena jų netrukus pati tapo auka...“, – kraupi istorija aprašoma LNK pranešime.

Nežinia, kas labiau šokiruoja – ar pasakojimų atvirumas, ar tai, kokiu ramiu, sakytum, abejingu tonu merginos dėsto smulkmenas apie tai, kaip kankino savo bendraamžę. Anot laidos rengėjų, ją būtina pamatyti manantiems, kad baisūs dalykai vyksta kažkur kitur, už jų saugių namų sienų. Iš tikrųjų jie visai šalia mūsų. „24 valandos“ – pirmadienį 16.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius