Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

31-ąjį gimtadienį švenčianti Sandra Daukšaitė-Petrulėnė: „Manau, kad bėgantys metai daugiau duoda, nei atima“

Aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė į televizijos žiūrovų, kino mėgėjų ir teatro gerbėjų atmintį įsirėžusi dėl savo didelės ir plačios šypsenos. Optimizmo niekada nepristinganti, antradienį savo 31-ąjį gimtadienį švenčianti moteris pasakojo, kad besikaupiančių metų naštos ji, priešingai nei kai kurios kiekvieną raukšlę skaičiuojančios moterys, nei kiek nejaučianti. Atvirkščiai – Sandra mėgaujasi kiekviena naujų savo metų diena bei jos atnešta patirtimi.
Sandra Daukšaitė-Petrulėnė
Sandra Daukšaitė-Petrulėnė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Aktorė portalą Žmonės.lt patikino, kad niekuomet nepraleidžia savo gimtadienio. Jei ji nesurengia didelės šventės, tai bent jau simboliškai sukviečia artimuosius ir draugus

„Jei tik galiu, visuomet stengiuosi švęsti savo gimtadienį. Esu labai laiminga turėdama nemažai draugų ir artimųjų, kurie mane labai palaiko, padeda, pataria, supranta ir visuomet būna šalia. Šią šventę aš darau ne sau, o jiems, kad galėčiau padėkoti. Juk man jie – labai svarbūs ir todėl gera matyti ne tik mylinčius mane, bet ir mano mylimus žmones“, – pasakojo aktorė.

Ne vieną gimimo dieną scenoje ar filmavimo aikštelėje sutikusi artistė patikino, kad, kaip ir eidamas į kitokį darbą, savo dienos pernelyg nesureikšmini.

Kai dukrytė išmoko kalbėti, kiekvieną gimtadienio rytą ji atbėga, padainuoja su gimimo diena ir apkabina. Žinoma, po šio pasirodymo visada jai kyla klausimas, kada gi bus tortas?

„Diena, žinoma, yra truputėlį kitokia ir jau atsikeli kitokios nuotaikos. Man – tai graži šventė ir aš ją mėgstu. Juo labiau kad kiekvieni metai suteikia kažkokios brandos, supratimo, pažinimo, atradimo ir praradimo, iliuzijų ir vilčių. O aš kiekvienais metais per savo gimtadienį nubudus pagalvoju – kas per šiuos metus įvyko“, – savo šventės subtilybes atskleidė ji.

Dauguma moterų į didėjantį metų bagažą žiūri kreivai ir šiek tiek baugščiai. Tačiau Sandrai jie – nė motais. Juk metų skaičius reiškia tik vieną – patirtį.

„Žinoma, kad metų daugėja ir jie neina atgal. Reikia suvokti, kad kitaip nebus. Aš į kiekvienus metus žiūriu kaip į naują iššūkį. Be to, noriu tikėti, kad laukia vėl kažkokie įdomūs darbai, veikla, nauji žmonės ir patirtys. Manau, kad besikaupiantys metai daugiau duoda, nei atima“, – mintis liejo S.Daukšaitė- Petrulėnė

„Gražiausią dovaną aš gavau iš savo vyro (tarptautinėje įmonėje šiuo metu vadybininku dirbančio Aurimo Pertulėno – red. past.). Tuomet mes dar buvome studentai ir nebuvome susituokę, dar tik draugavome. Buvo dvylikta valanda nakties ir jau prasidėjo mano gimimo diena. Lyg niekur nieko iš tamsos išniro jis su nedideliu torto gabalėliu, nusėtu galybe mano amžių pažyminčių žvakučių. Buvo labai paprasta, bet labai netikėta, šilta ir jauku vienu metu. Aišku, dukrytė (aktorė augina trijų metukų dukrą Elzę – aut.past.) dabar irgi jau padaro staigmenų. Kai ji išmoko kalbėti, kiekvieną gimtadienio rytą ji atbėga, padainuoja su gimimo diena ir apkabina. Žinoma, po šio pasirodymo visada jai kyla klausimas, kada gi bus tortas“, – juokėsi aktorė.

Luko Balandžio nuotr./Sandra Daukšaitė-Petrulėnė su vyru Aurimu
Luko Balandžio nuotr./Sandra Daukšaitė-Petrulėnė su vyru Aurimu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius