Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

41-ąjį gimtadienį Egidijus Dragūnas atšventė koncertuodamas krepšinio elitui

Balandžio 23 dieną 41-erių sulaukusiam Egidijui Dragūnui šis gimtadienis įsimins ilgam. Šiemet jo šventė sutapo su Kaune sekmadienį iškilmingai pagerbtu Lietuvos krepšinio jubiliejumi. „Žalgirio“ arenoje vyko 95 metų sukakties paminėjimo renginys „K95“, kurio kulminacija tapo „Sel“ koncertas.
SEL pasirodymas
SEL pasirodymas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

E.Dragūnas scenoje pasirodė jau šou pabaigoje, iki tol čia vienas po kito buvo teikiami apdovanojimai labiausiai per 95-erius metus pasižymėjusiems krepšinio geriausiesiems.

Jų pagerbti susirinko gausus būrys garbių svečių, tarp kurių – krepšinio elitas, daugybė sportininkų, politikų, verslo ir pramogų pasaulio atstovų.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./SEL pasirodymas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./SEL pasirodymas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./SEL pasirodymas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./SEL pasirodymas

Renginio vedėju tapęs Marijonas Mikutavičius į sceną žengė iliuzionistui Rokui Bernatoniui atliekant triuką. Jau tuomet, dar šou pradžioje M.Mikutavičius kreipdamasis į publiką juokais prasitarė: „Taip ramiai sau sėdėjau Selo gimtadienyje ir... teleportavo“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaune praūžiusiame „K95“ – apdovanojimai krepšinio geriausiems ir Džordanos Butkutės šou narve

O ir pats E.Dragūnas atrodė linksmai nusiteikęs – ragino publiką pašėlti kartu, nuo scenos pasakojo apie tai, kad šį vakarą su norėjo nusifotografuoti daugybė gerbėjų, tačiau pats užkulisiuose pamatęs Vladą Garastą neliko abejingas ir taip pat drauge įsiamžino nuotraukai.

Atlikėjas padėkojo publikai už emocijas, kurias tiek jam, tiek visiems lietuviams per tiek metų suteikė krepšinis, jo žodžiai buvo palydėti garsiais plojimais.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./SEL pasirodymas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./SEL pasirodymas

E.Dragūnas koncerto metu demonstratyviai laikė ranką kišenėje, o vėliau ir pats garsiai išsakė atsakymą, kodėl taip daro. „Pamečiau diržą, smunka kelnės, todėl ir laikau ranką kišenėje“, – savame stiliuje šmaikštavo jis.

„Sel“ dainų Kaune klausėsi tūkstantinė minia, nors anaiptol ne visus vakaro svečius žavėjo grupės muzika, dalis jų dar šou nepasibaigus pakilo nuo kėdžių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvos krepšiniui – 95 metai: Kauno areną drebinančiame šou „K95“ – sporto ir popmuzikos žvaigždės

TAIP PAT SKAITYKITE: Iškilmingi krepšinio pasaulio žvaigždžių apdovanojimai „K95“ subūrė garsenybes Kaune

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius