Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

45-ąjį gimtadienį švenčianti Džordana Butkutė-Strasevičienė: „Gyvenime turi būti visko – ir nuopuolių, ir pakilimų“

Ją vadina diva, popscenos primadona ar tiesiog neblėstančia muzikos žvaigžde. Ir iš tiesų, Džordana Butkutė net savo gimtadienius aukoja gerbėjams, kurie atsidėkoja gėlių glėbiais, dovanomis ir savo besąlygišku palaikymu. Nors spalio trečiąją Džordana turėtų švęsti savo 45-ąjį jubiliejų, pastarajam moteris tiesiog neturi laiko. Mat muzikai visą save atidavusi ir ja praktiškai alsuojanti atlikėja šiuo metu įrašinėja naują savo albumą ir tai, pasak jos, svarbiau už gimtadienį.
Džordaną 44-ojo gimtadienio proga mylimasis Elegijus pradžiugino didžiule puokšte gėlių.
Džordana Butkutė / Asmeninio albumo nuotr.

Portalui Žmonės.lt pasiteiravus, ar žinoma dainininkė turi kokių nors gimtadieniškų tradicijų, kurias kartoja metų metus, ji pripažino – tokia yra. Tiesa, ji ne sugalvota ar kaip nors primesta, o – susiklosčiusi natūraliai.

„Šiaip jokių tradicijų neturiu, nebent tradicija galima būtų pavadinti tai, kad kasmet koncertuoju vis kitoje šalyje. Taip jau sutampa, kad gimtadienius švenčiu koncertuodama. Gimimo diena – labai graži šventė. Tačiau sėdėti prie stalo ir švęsti – ne man. O ir dovanų man nereikia, nes viską, ko trokštu ar noriu, aš ir taip turiu“, – kalbėjo Dž.Butkutė.

Atlikėjos įsitikinimu, net ir jubiliejai nėra verti to, kad sustabdytum kasdienius darbus. Ypač kai jie tokie svarbūs kaip naujo albumo ruošimas.

„Nepaisant to, kad šis gimtadienis – jubiliejinis, nieko ypatingo neplanuojame. Pirmiausia dėl to, kad šiuo metu intensyviai ruošiame albumą. Tai – mano pagrindinis šių dienų malonumas ir pagrindinis darbas. Mes ir šiaip švęsti gimtadienių nemėgstame. Taip, žinoma, eisime kur nors papietauti, bet tai – viskas. Jokio susibūrimo tikrai nebus, nes prie albumo įrašų praleidžiu visas dienas ir spalio 3-ioji nėra išskirtinė“, – portalui Žmonės.lt sakė Džordana.

Dirbti per gimtadienį retam atrodo smagu, bet Džordana tikina, kad nėra geresnio gimtadienio už jos pačios koncertą.

Džordana Butkutė-Strasevičienė
Džordana Butkutė-Strasevičienė

„Gerbėjai visuomet labai fainai sureaguoja. Tai balionų pripučia, tai tortą kas nors suorganizuoja, tai širdelių ar žaislų atneša, kaip per Valentino dieną... Tiek užsienyje, tiek Lietuvoje gerbėjai visuomet labai gražiai pasveikina, jau nekalbu apie tai, kad per gimtadienį gaunu kibirus gėlių. Tai tiesiog ir atšvenčiu taip paprastai, su savo gerbėjais. Tai – geriausias įmanomas pasveikinimas ir visiems būna geras tūsas“, – savo gimtadienio konceptu pasidalino dainininkė.

Džordana prisiminė, kad įspūdingiausias buvo 30-asis jubiliejus. Tuomet net dvi savaites ją sveikino draugai iš Amerikos, Didžiosios Britanijos ir gimtinėje esantys dainininkai: nuo Romo Dambrausko iki Egidijaus Dragūno.

Džordana Butkutė
Džordana Butkutė

Portalui Žmonės.lt pasidomėjus, kokį savo gyvenimo etapą, darbą ar nuopelną ji laiko svarbiausiu gyvenime, moteris atvirauja, kad tai – praeitis, be kurios nebūtų ateities.

„Dabartinis mano gyvenimo etapas yra itin svarbus man pačiai. Nes tiek mano gyvenimas, tiek muzika pasikeitė radikaliai. Man tai yra labai reikšminga. Aišku, nieko nebūtų be pradžios. Niekas juk manęs nei iš šio, nei iš to žvaigžde nepadarė – scenoje aš esu 37-erius metus. Tikriausiai esminis karjeros lūžio taškas buvo tada, kai mane pakvietė į ansamblį „Nerija“. Tais laikais nebuvo televizijos projektų, kurie tave garsintų, ir šis pakvietimas dainuoti ansamblyje man buvo itin svarbus žingsnis į didžiąją sceną. Tai buvo pradžia ir po to aš karjeros laiptais kilau, kilau, kilau. Žinoma, kaip ir gyvenime būna – ir nuopuolių, ir pakilimų – bet esmė tas lūžis, kuris paliko mano karjeroje gilų rėžį ir padeda net dabar, prabėgus šitiek laiko“, – pasakojo dainininkė.

Jūsų dėmesiui – Džordanos Butkutės daina „Nemylėjau tavęs“:

VIDEO: Džordanos Butkutės daina „Nemylėjau tavęs“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius