Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

50-ąjį jubiliejų švenčianti Daina Bilevičiūtė: „Jei esu graži savo gerbėjams, plastikos chirurgų pagalbos dar nereikia“

Šį trečiadienį, balandžio 9 dieną, dainininkė Daina Bilevičiūtė švenčia 50-ąjį jubiliejų.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

„Nuotaikos labai geros. Jau gavau dovanų gimtadienio proga, o jos tą nuotaiką ir sukėlė. Pirma dovana buvo nuo mano vizažistės – meninė knyga „Erotiniai masažai“. Aš tik pamačiau viršelį, pagalvojau, kad tik sulaukus tokio amžiaus gali tokias knygas gauti. Joje rašoma, kaip ir kas ten. Nežinau, kas ten kam turi ką daryti, dar neišsiaiškinau (juokiasi). Buvau pritrenkta ir vis dar negaliu atsigauti“, – portalui Žmonės.lt jubiliejaus išvakarėse linksmai nusiteikusi pasakojo Daina.

Antroji dovana, kurios sulaukė D.Bilevičiūtė, atkeliavo nuo Nėriaus Pečiūros. Atlikėja gavo knygą apie amerikietį jogą.

„Antradienį kaip tik teko duoti interviu vienai radijo stočiai apie 1990-uosius, kaip viskas prasidėjo. Teko pasinerti į prisiminimus, kaip aš populiariąją klasiką populiarinau, kaip aš svaigau dėl jos. Manau, kad buvau viena pirmųjų Lietuvoje, kuri klasiką sujungė su popsu“, – pasakojo D.Bilevičiūtė.

Daina juokėsi, kad dar yra svajonių, kurioms lemta išsipildyti, tačiau ji neatviravo, nes tiki prietaru: garsiai išsakytoms svajonėms kartais yra nelemta išsipildyti.

„Per savo gimtadienį važiuoju į Rokiškio dvarą ir derinsiu reikalus dėl šventės. Savo jubiliejų galiu švęsti visus metus, tai padaryti galiu iki gruodžio mėnesio, tad turiu laiko. Kodėl būtent iki gruodžio? Nes metamorfozės (Roko ir klasikinės muzikos projektas „Pasaulinės klasikos metamorfozės“ – aut. pastaba). Šiais metais vien jubiliejai: mano kūrybinio gyvenimo 30 metų sukaktis, pedagoginei veiklai – 20 metų, todėl galiu švęsti devizu: „Lietuviškos metamorfozės su pasauliniais hitais“. Noriu, kad tai būtų šventė artimiems žmonėms, draugams, su aprangos kodu. Visą tai ir derinu dabar“, – atviravo jubiliatė apie būsimą savo puotą.

Moteris prisiminė, kad praėjusiais metais savo gimtadienį paminėjo per Karaliaus Mindaugo karūnavimo šventę, o šiais metais D.Bilevičiūtė savo jubiliejų nori pažymėti per Žolinę. Viskas priklausys nuo to, ar pavyks sėkmingai viską suderinti.

buTTer nuotr./Daina Bilevičiūtė
buTTer nuotr./Daina Bilevičiūtė

Daina tiesiog spinduliuoja energija, šiluma, gera nuotaika. Iš kur tai? „Mano sėkmės formulė: „Aš jus myliu“. Esu gyva, žvali, nestokojanti geros nuotaikos, tai turbūt, formulė veikia (juokiasi). Pirmus penkiasdešimt metų tikrai galiojo“, – humoro nestokojo D.Bilevičiūtė. 

Pasiteiravus, ar šią džiugią dieną D.Bilevičiūtės širdis laisva, o gal kam nors priklauso, Daina juokėsi: „Ne. Aš lauksiu prie Vilniaus, prie pasakų miesto.“

Reikia džiaugtis kiekviena diena, spalva ir tuo, kad esi šiandien sveikas. Aš anksčiau to nevertindavau.

Daugelis moterų perkopusios pusės amžiaus ribą imasi įvairiausių priemonių, kad tik sustabdytų laiką.

„Kai pasižiūri į tą veidrodį ir paklausi, kas pasaulyje yra gražiausia? Tai, aišku, kad tu nori save matyti kaip princesę. Jeigu mano vyrams ir gerbėjams vis dar esu graži, tai gal neverta gultis ant operacinės stalo. Buvo net toks juokas „Facebooke“. Mano viena aukšta, graži, liekna, talentinga mokinė sako: „Daina, iš kur toks jūsų populiarumas ir tiek vyrų jums rašo?“. O mano atsakymas buvo toks: „Kai tu būsi tokia stora kaip aš, ir tau rašys.“ Reikia tiesiog būti laimingoms. Galbūt, kai man pradės kenkti sveikatai, pagalvosiu, kad reiktų numesti svorio. Dabar mano galvoje kiti rūpesčiai.“

O jei galėtų atsukti laiką atgal, ar ponia Daina ką nors keistų? „Ne. Čia kaip Edithos Piaf dainoje: „Niekada gyvenime dėl nieko nesigailiu“, – ir uždainuoja prancūziškai.

Prakalbus apie linkėjimus jubiliejaus proga, Daina Bilevičiūtė nežinojo, ko palinkėti sau. „Tebūna visi tokie laimingi, kokia esu aš. Svarbiausia yra paties tavo būsena, kurioje esi. O visa kita... reikia džiaugtis kiekviena diena, spalva ir tuo, kad esi šiandien sveikas. Aš anksčiau to nevertindavau, kankindavausi dėl meilių, dėl kažko pavykusio ar nepavykusio. Šiandien kaip tik teko dalyvauti vienos laidos filmavime, kuriame buvo daug žmonių. Kokie jie nelaimingi, nes visas tas negatyvumas sugrįžta jiems. Aš džiaugiuosi, kad esu laiminga.“

VIDEO: Daina Bilevičiūtė "O mio babbino caro"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius