-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„69 danguje“ ir J.Claude'as įėjo į „Žvaigždžių duetų“ istoriją

Antradienio vakarą „Žvaigždžių duetų“ filmavime laidos vedėjas Rolandas Vilkončius iškilmingai paskelbė, kad grupės „69 danguje“ merginos ir sporto treneris Jeanas Claude'as pateko į projekto istoriją. Deja, ne dėl puikių pasiekimų...
Jean'as Claude'as ir grupė „69 danguje“
Jean'as Claude'as ir grupė „69 danguje“. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Projekto dalyviai J.Claude'as ir grupė „69 danguje“, pasipuošę blizgančiais disko stiliaus drabužiais ir garbanotų plaukų perukais-kupetomis atliko grupės „Boney M“ dainų bei kitų populiarių šlagerių popuri. Dainos metu J.Claude'as vaizdavo, jog sprendžia dilemą – kurią iš „69 danguje“ merginų jam pasirinkti.

„Pasirodymas plokščias. Merginos gerai padirbėjo, o dvasia tai kur?“ – klausė I.Valinskienė, kurią šį kartą erzino J.Claude'o rėkimas.

Prodiuseris, komisijos narys „geležinis“ Gediminas Zujus taip pat neliko patenkintas reginiu. Jis pabrėžė, kad šiame projekte dalyvauja dainuojantys, o ne  šokių ir ne rėkimo duetai. Prodiuseris scenoje pasirodžiusią kompaniją pavadino „duo kvarktetu“ ir parašė mažiausią balą „Žvaigždžių duetų“ istorijoje.

„Esu labai įpykęs, ant jūsų, jaunų, gabių žmonių. Ką čia tos trys tetutės su pyragais ant galvos vaikščiojo? Solistas rėkė kaip po alaus... Tai buvo „Boney M“ parodija. Laukiu iš jūsų efektingų pasirodymų, o jūs ką čia darote, šliaužiojate..“ – dar aštriau apie kompanijos pasirodymą atsiliepė režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Tik vienintelis operos solistas Vytautas Juozapaitis šiems dalyviams buvo ne toks griežtas – nusprendęs, jog reikia gelbėti situaciją, pagyrė J.Claude'ą už pastangas ir tai, kad jis laikosi pažadų – praėjusioje laidoje komisijos narei I.Valinskienei davęs žodį dainuoti lietuviškai, tai šioje laidoje ir padarė. „Dar turi kur tobulėti“, – po dueto pasirodymo reziumavo V.Juozapaitis.

Išklausęs komisijos vertinimus J.Clode'as atrodė nuliūdęs ir komisijai pažadėjo kitą kartą pasirodyti daug geriau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius