-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

70-ąsias santuokos metines švenčianti pora atskleidžia amžinos meilės paslaptis

70-ąsias vestuvių metines švenčiančių britų Edwino ir Mary Daubney amžinos meilės receptas labai paprastas – pora kiekvieną dieną draugiškai dėl ko nors ginčijasi, rašo „The Daily Mail“.
Poilsis
Pora / Fotolia nuotr.

Laimingos poros nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

Edwinas ir Mary mano, kad kasdieniai vyro ir žmonos kivirčai dėl menkniekių parodo realią jųdviejų santykių situaciją ir draugiškai ginčytis pataria visiems sutuoktiniams.

Sutuoktiniai pykstasi dėl tokių menkniekių, kaip Edwino paliktos neuždarytos durys, ar kad Mary „visada yra teisi“, tačiau pora mano, kad tokie nerimti apsisvaidymai žodžiais juos tik suartino.

Nors 93-ejų Edwinas ir dažnai turi nusileisti žmonai, tačiau kaip jis sakė, nėra nieko maloniau kaip pasakyti: „tu teisi, brangioji“.

„Tiesą sakant, mes pykstamės tik dėl nerimtų dalykų – tačiau nuoširdžiai manau, kad šie kivirčai daro mus laimingesnius – juk mes esam vienas kitam visiškai atviri“, – sakė 89-erių Mary.

„Tarp mūsų nėra jokių paslapčių, niekas mūsų neslegia ir nekelia pykčio. Mes truputį pasibaram ir toliau gražiai gyvenam, – tęsė Mary. – Mes dažniausiai pykstamės dėl to, kurio eilė tvarkytis. Edwinas mėgsta palikti duris ar spinteles praviras, taip pat jis nuolat palieka įjungtą šviesą.“

Edwinas ir Mary susipažino 1942-aisiais, tada atkaklusis Edwinas susipyko su priešininku, kuris per šokius galėtų pakviesti Mary paskutiniam šokiui. Po aštuonių mėnesių, 1943-iųjų sausio 2-ąją, jiedu susituokė. Edwinas ir Mary susilaukė trijų vaikų, dabar turi dar 10 anūkų ir 16 proanūkių.

Senoliai savo vestuvių metinių šventę atšventė su artimaisiais Derbišyre praėjusį savaitgalį. „Nepaistant mūsų mažyčių barnių, mes mylime vienas kitą taip pat stipriai kaip ir iš pradžių. Nemanau, kad dauguma šiuolaikinių santuokų ištvers taip ilgai, nes dabar labai lengva atsiradus bėdoms išsiskirti“, – teigė Mary.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius