Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

8 keisti dalykai, žadinantys moterų norą mylėtis

Visiems žinomi afrodiziakai – šokoladas, austrės, midijos, avokadas... Tačiau sužinoję, kokie keisti dalykėliai irgi kelia moterų norą mylėtis, galite likti smarkiai nustebę. Portalas moderman.com pateikia aštuonias „paslaptis“.
Ji
Ji / Fotolia nuotr.

1.    Agurkas

Norite tikėkite, norite – ne, tačiau agurko forma dažnai moteriai išties asocijuojasi su vyrišku pasididžiavimu. Ir kuo agurkas didesnis, tuo jos fantazija reiškiasi audringiau. Esant tinkamoms aplinkybėms agurkai iš tiesų „užveda“ moteris, todėl besilankydami krautuvėje turėkite tai omenyje – geriau jau pirkti didesnį ir sultingesnį.

2.    Arbūzai

Mokslininkų teigimu, arbūzuose yra medžiagos, spartinančios kraujo pulsaciją. Taip pat ir kūno vietose, esančiose žemiau diržo. Pasinaudokite proga – pavaišinkite ją gaiviu desertu. 

Fotolia nuotr./Arbūzas
Fotolia nuotr./Arbūzas

3.    Joga

Mokslininkai iš tiesų atrado ryšį tarp jogos ir seksualinio potraukio: kuo dažniau moteris lankosi jogos treniruotėse, tuo didesnis yra jos libido. Negana to, jogos treniruotės gali būti išsigelbėjimas nesutariančioms poroms – sportavimas kartu gali padėti atkurti intymumo jausmą.

Fotolia nuotr./Joga
Fotolia nuotr./Joga

4.    Indiškas maistas

Ne paslaptis, kad aitrus ir aštrus maistas kelia lytinį potraukį. Taip yra todėl, kad jis suaktyvina viso organizmo veiklą. Tačiau jei po vakarienės indų restorane tikitės romantiško pratęsimo lovoje, galite nusivilti: virškinimo sistemai toks maistas gali prilygti iššūkiui. 

5.    Viešbučiai

Taip, tam įtakos gali turėti ir filmai, tačiau seksas viešbučio kambaryje skamba kaip patraukli idėja kiekvienai moteriai. Vis dėlto psichologų teigimu, dažniausiai norą mylėtis viešbučio kambaryje sužadina naujos aplinkos atmosfera, kelianti norą patirti naujus pojūčius. 

6.    Kava 

Kvietimas drauge papietauti ir išgerti kavos – visada puiki idėja. Kavoje esantis kofeinas sužadina moters organizmo veiklą, ji pasidaro energingesnė ir žvalesnė. Kur tą energiją išeikvoti? Nueikite į miegamąjį. 

Fotolia nuotr./Kava
Fotolia nuotr./Kava

7.    Prakaituoti vyriški marškiniai

Nors ji ir tikina tiesiog neapkenčianti jūsų purvinų, prakaituotų drabužių, tyrimai sako ką kita: vyriško prakaito kvapas taip pat žadina moterų norą mylėtis. Tačiau nesupraskite to klaidingai: praustis reikia, skalbti drabužius – taip pat. 

8.    Socialinis tinklas „Instagram“

Moterys mėgsta fotografuotis. Tyrimai rodo, kad fotografuojantis jų smegenyse išsiskiria dopaminas – cheminė medžiaga, lemianti gerą savijautą. Taigi baikite fotografuoti savo pusryčius, pietus bei vakarienę ir nukreipkite fotoobjektyvą į ją – moteris pasijus pakylėta. Tik neskubėkite visų nuotraukų tuoj pat skelbti socialiniuose tinkluose – verčiau publikuokite jas prieš eidami susitikti vėl.

Nepamirškite tinklo „Instagram“ – moterys čia sau atrodo gražesnės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius