Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Večerskio giminės taip paprastai iš Nacionalinio dramos teatro nepasitrauks

KK2 tęsia temą apie Adolfą Večerskį ir Nacionalinį dramos teatrą. Penkerius metus Nacionaliniame dramos teatre kaip nuosavoje įmonėje tvarkęsis ir čia visą savo šeimą bei artimuosius sukišęs ponas Večerskis išspirtas iš konkurso dar jam nesibaigus.
Adolfas Večerskis
Adolfas Večerskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kultūros ministras Arūnas Gelūnas paskutinę akimirką paskelbė, kad asmuo, supainiojantis viešuosius ir privačius interesus, negali vadovauti garbingai valstybės įstaigai.

KK2 primena, kad teatre, kurį visi vadino komerciniu Večerskio  teatru, neliko vietos garsiausiems pasulinio garso lygio režisieriams Oskarui Koršunovui, Rimui Tuminui, Eimuntui Nekrošiui. Teatro direktorius A.Večerskis, pasitaręs su A.Večerskiu, nutardavo, kad pats geriausiais  režisierius yra A.Večerskis. Ir su savimi pasirašydavo sutartis.

Vakar ministras A.Gelūnas paskelbė konkurso į Nacionalinio dramos teatro generalinio direktoriaus vietą nugalėtoją. Tai aktorius, Oksaro Koršunovo teatro direktorius  Martynas Budraitis. Martynas  yra legendinės kino žvaigždės, Lietuvos kultūros atašė Maskvoje Juozo Budraičio sūnus.

M.Budraičio Nacionaliniame dramos teatre laukia nelengvos dienos. Teatro administracijai vadovauti likusi Večerskio žmona, dukra, kiti giminės bei artimieji nežada taip lengvai pasiduoti.

„KK2“ su Agne ir Tomu  – trečiadienį  19.10 val. tik per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius