Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Mamontovas: Vilniui ir Kaunui nėra ko peštis

Jau šį šeštadienį „Kauno miesto dienose 2009“ išskirtinį koncertą pristatantis Andrius Mamontovas interviu Verslosavaite.lt gyrė Kauno publiką ir įvardinęs kvailiausius mitus apie Kauną ir Vilnių ragino jų gyventojus tarpusavyje nesipešti.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Mes, lietuviai, esame tokio charakterio, kad mėgstame pasivaržyti. Juk nereikia tų muštynių, verčiau siekime geresnio rezultato. Mes esame per maži ir mums nereikia skaldytis. Juk kas nors gali tuo pasinaudoti...“ – sakė A.Mamontovas, paklaustas apie Vilniaus ir Kauno konkurenciją tiek krepšinio, tiek kitose srityse.

Pasak atlikėjo, apie abu miestus yra susiformavę nemažai kvailų, tikrovės neatitinkančių mitų, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

„Kvailiausi mitai yra, kad Kaune gyvena vien skustagalviai, o Vilniuje – vien rusai. Tačiau tai juk visiška netiesa“, – įsitikinęs A.Mamontovas.

Dainininkas pabrėžė, kad lankytis, koncertuoti Kaune jam yra didelis malonumas.

„Smagu, kad kaskart čia atvykęs esu šiltai sutinkamas ir išlydimas“, – džiaugėsi A.Mamontovas.

Pasak jo, koncertas šeštadienį Kaune jam bus išskirtinis, nes lygiai prieš 20 metų būtent Kaune su grupe „Foje“ surengė pirmą koncertų turą.

„Kažkuris iš artimiausių koncertų man bus tūkstantasis, puikus sutapimas Lietuvos tūkstantmečio proga. O koncertui Kaune surinkau daug seniai girdėtų, koncertuose geriausiai pripažintų kūrinių“, – interviu Kauno miesto šventės portalui Verslosavaite.lt sakė A.Mamontovas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius