Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Abipus sienos“: Kristina Brazauskienė turi naują pakeleivį?

Daug sykių išduota, paniekinta ir pažeminta. Dėl svetimos, jaunesnės. Dėl tos, kuri žino harmoningo, turiningo ir turtingo gyvenimo receptą. Kristiną Brazauskienę žinia apie buvusios vyro žmonos Julijos mirtį pasiekė jai dienas leidžiant užsienyje.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / TV3 nuotr.
Temos: 1 Pakeleivis

„Esu šiltuose ir labai gražiuose kraštuose. Labai patenkinta ir atsigavusi“, – netvers džiaugsmu našlė, dalindamasi kelionės įspūdžiais.
 
Ponia Kristina, vos sužinojusi apie buvusios varžovės mirtį, jos dukroms telefonu nusiuntė žinutes. Užuojautą išreikšdama veikiausiai iš pareigos, nesitikėdama jokio atsako ar nuoširdaus pašnekesio su velionės namiškiais.
 
„Man visą laiką buvo gaila tik Algirdo. Jis su manimi buvo laimingas ir jau tuomet nekentėjo. Jums šito nesuprasti, o pavydėti galite“, – teigs K.Brazauskienė.
 
Netektis, apie kurią šneka. Į viešumą išplukdžiusi prisiminimus ir sukėlusi naują apkalbų laviną. Ar tiesa, kad Juliją Kristina persekiojo nuolat, dienomis ir naktimis? Ar tiesa, kad nepraėjus ir metams po Prezidento mirties žymioji našlė turi naują gerbėją ir pakeleivį?..
 
„Didžiausia paslaptis – ne Kristinos draugai, o kaip buvo finansuojama jos buvusi šeima, kaip ji susikrovė turtus. Julija veikiausiai apie tai kai ką žinojo, tačiau nebuvo linkusi viešai kalbėti“, – tvirtins gydytoja Filomena Taunytė.
 
Paslaptys, didesnės ar mažesnės... Paslaptys, kurias slapčiausiame užkaboryje veikiausiai saugome kiekvienas. Ponia Julija žinojo, ko siekia jos vyro meilužė. Žinojo ir matė savo akimis, tačiau taip ir nesusitaikė iki pat mirties nei su paliktosios, nei su pasmerktosios dalia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius