-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Abipus sienos“ – nutylėta tiesa apie Radži brolį

Kodėl pravirko „geležinė“ Lilia? Radžio mama, vos prieš savaitę viešai tvirtinusi, kad ji gyvenimo užgrūdinta ir niekuomet dėl nieko neliejanti ašarų. Dar kartą susitikusi su „Abipus sienos“ žurnalistais, moteris atvirai prabilo ne tik apie Panevėžio pataisos namuose nusižudžiusią seserį Zemfyrą, savo jaunėlį sūnų, bet ir atskleidė pačias intymiausias gyvenimo paslaptis.  
Radži mama Raisa Aleksandrovič
Radži mama Raisa Aleksandrovič / LNK nuotr.

„Radžis nori, kad aš jį palikčiau ramybėje. Tačiau ar aš prie jo lendu? Ar aš jam skambinu, mėginu su juo susitikti? Iš jo man nereikalingas nė centas“, – žodžiai, atmiešti pykčiu ir nusivylimu, ir kuriuos Raisa Aleksandrovič ištars neatsitiktinai.
 
Radžio mamos mafijoze nepavadinsi. Nors aštuoni teistumai ir 15 metų bendra įkalinimo bausmė – ženklas, kad ja pasitikėti veikiausiai neturėtume net sėdėdami prie šventinio stalo. O jos atgaila dėl Radžio – apsimestinė, kaip ir pats čigonės paklydėlės gyvenimas.
 
„Manau, kad Radžį reikėjo tinkamai paruošti pirmajam susitikimui su jo mama. Reikėjo jiems pirmiau be televizijos kamerų ir pašalinių akių pasikalbėti ir viską išsiaiškinti“, – teigia Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktorė Odeta Tarvydienė.
 
Raisos Aleksandrovičič ne tik sesuo, bet ir mama mirė kalėjime. Tik jau ne Lietuvoje, o Baltarusijoje. Ji pati, vos sužinojusi apie naujuosius Radžio namus ir globėjus, atlikusi bausmę pasuko Vilniaus link. Bandydama ieškoti naujos laimės. Čigonė savo gyvenimą susiejo su Pavelu. Ir pagimdė sveiką, išnešiotą berniuką, judviejų sūnų. Apie tai, kad Raisa – beširdė, nesidominti ne tik vyresnėlio, bet ir jaunėlio sūnaus gyvenimu, pirmoji pratrūko spauda. Cituodama Radžio neva pasakytus žodžius, kad „jo motina verčiau dabar ieško kito sūnaus“.
 
Kas jis – dainininko Radžio Aleksandrovičiaus brolis? Kaip jis atrodo? Kuo jis užsiima? Nutylėta tiesa ne apie Radžio antrininką, o apie brolį – antradienį 19.40 laidoje „Abipus sienos“, tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius