-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Abipus sienos" tyrimas: „tulpiniai“ ieškojo mėsmalės žmonių kūnams naikinti

Trečiadienį 19.40 per LNK - dar viena kvapą gniaužianti mafijos istorija. Tos, kuri myriop pasiuntė ne dešimtis, šimtus vyrų ir moterų. Kuri žemėje sukūrė pragarą – su ugnimi, velnių šėlionėmis ir slapta galvažudžių mintimi palengvinti sau darbą ir sukonstruoti mėsmalę. Ne gyvulių, o nužudytųjų žmonių kūnams naikinti.
Giedrius Leškevičius
Giedrius Leškevičius / LNK nuotr.

Apie keistą „tulpinių“ norą iš apklausiamų panevėžiečių grupuotės narių išgirdę Generalinės prokuratūros prokurorai neteko amo. Mėsmalė, kad būtų išvengta ilgai trunkančiios palaikų deginimo procedūros? Žmogžudysčių manija apsėstos kompanijos verslo planas „tulpiniams“ turėjo garantuoti mažiau rizikingą gyvenimą.

Tiesa, beprotiška mintis tąkart buvo ne vienintelė. Susidėjęs su Klaipėdos nusikaltėlių pasaulio šulu Sigitu Gaidjurgiu V.Baltušis turėjo progą iš arti stebėti, kaip gimsta planas Lietuvoje sprogdinti prekybos centrus, policijos pastatus ar tunelį ties Seimu.

„Jeigu išeičiau į laisvę, aišku, spjaučiau į visas tas gyvenimiškas problemas. Grįžčiau prie žemės, kaimo, miškų“, – „Abipus sienos„ žurnalistams teigė Klaipėdos nusikaltėlių pasaulio vadeiva S. Gaidjurgis, iki gyvos galvos įkalintas Lukiškėse dėl 16 žmonių nužudymo.

 Mafija, kurios iki galo nepažinome ir kurios auka galėjome tapti kiekvienas iš mūsų – publicistikos laidoje „Abipus sienos“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius